1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heerenveen – Oranjewoud Wonen Bungalows

Oranjewoud Wonen Bungalows

Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

Nog 1 van de 2 woningen

Beschikbaarheid

Nog 1 van de 2 woningen

Oranjewoud Wonen Bungalows

Wonen in een park, omgeven door lanen en paden en vooral veen groen, met diverse voorzieningen op loopafstand.
De bungalows zijn uitermate geschikt voor vitale oudere, waarbij het verschaffen van woongenot en het leveren van diensten voorop staat.

Uitgangspunt voor de bungalow is een driekamerwoning (twee slaapkamers). Binnen het casco zijn varianten mogelijk voor zowel een driekamer- als tweekamerwoning. Elke woning heeft een eigen buitenberging en parkeerplaats direct bij de woning. Parkeren, berging en privé-buitenruimte bevinden zich binnen de contoureren van het halfhoge groen dat het gehele blok omzoomd.

Serviceconcept
Wonen met de mogelijkheid om zelf te bepalen of je gebruik maakt van diensten, service of zorg is het uitgangspunt. De woonservice kosten en basiskosten voor de 24-uurs alarmering zijn een verplicht onderdeel. Hierdoor is het meteen duidelijk waar Oranjewoud Wonen zich onderscheidt t.o.v. het “gewoon” wonen in een bungalow. Oranjewoud Wonen biedt een comfortabele woning, een prettige, veilige omgeving en alle gemak binnen handbereik. Een goed gesprek, een avondje genieten met muziek, samen creatief of sportief bezig zijn bij een van de vele verenigingen die Service Appartementen Oranjewoud kent. Het serviceconcept kent een hoge mate van flexibiliteit en keuzevrijheid.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Oranjewoud Wonen Bungalows

Bouwnummer 5

€ 269.000,-

Heerenveen

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 94 m2

Bouwnummer 2

€ 269.000,-

Heerenveen

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 94 m2