1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heerenveen – It Wetterryk – vrije kavel

It Wetterryk - vrije kavel

It Wetterryk - vrije kavel

UNIEK, VRIJE KAVEL IT WETTERRYK, HEERENVEEN.

Met een unieke kavel aan het water in It Wetterryk zet u de eerste stap naar het verwezenlijken van uw woonwensen. In het nieuwbouwplan It Wetterryk wordt een kavel aangeboden met een oppervlakte van circa 523 m².

De kavel biedt u de ruimte om zelf een comfortabele en mooie woning te bouwen. De daarbij door de gemeente gehanteerde bouwregels en kwaliteitscriteria zijn beschreven in onder meer het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan voor It Wetterryk. Meer informatie over deze regels zijn beschreven in een kavelpaspoort.

De kavel gaat 12 maart in verkoop. Om een transparant biedproces te realiseren wordt de kavel verkocht via  NVM Online Bieden. De uitgebreide verkoopprocedure is te downloaden op de website, ook kunt u het kavelpaspoort hier terug vinden met alle informatie over wat er op de kavel gebouwd mag worden.

Het bieden vindt plaats bij opbod vanaf een minimumbedrag van € 195.000,-. Het biedproces is voor iedereen te volgen en de biedingen moeten uitgebracht zijn voor de eindtijd. U kunt tot vrijdag 13 maart 12:00 uur 2020 een bod uitbrengen. Uiterlijk 16 maart 2020 zullen wij u informeren over de toewijzing van de kavel. 

Mocht u vragen hebben over het proces, stel ze gerust, wij staan klaar voor al uw vragen. Uw Nvm Online Bieding account moeten wij voor uw activeren, hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor.

1 van de fotos