1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heerenveen – It Wetterryk Levensloopbestendige woningen

It Wetterryk Levensloopbestendige woningen

It Wetterryk Levensloopbestendige woningen

It Wetterryk LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN

Langs het doorgaande water tussen het centrum van Heerenveen en het Nieuwe Heerenveense Kanaal, ter hoogte van de voormalige locatie Heerenhage, worden 38 woningen en een vrije kavel ontwikkeld.

GROEN, WATERRIJK EN STADS
It Wetterryk ligt tussen De Greiden en Nijehaske, een groene en waterrijke omgeving aan de westkant van Heerenveen. In De Greiden heeft u voorzieningen als een winkelcentrum en enkele basisscholen in de buurt. Ook het centrum van Heerenveen is dichtbij.

DE WONINGEN
In It Wetterryk komen 38 woningen, verdeeld over fraaie rijwoningen, comfortabele levensloopbestendige woningen en ruime halfvrijstaande woningen. Daarnaast wordt er ook een vrije kavel uitgegeven. De halfvrijstaande woningen komen direct aan het water te liggen. De woningen worden modern en eigentijds ontworpen, passend in de bestaande omgeving. Daarnaast zijn de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. Zo zijn alle woningen volledig gasloos en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen.

LEVENSLOOP
Wilt u een woning waarin u niet alleen nu, maar ook later nog onbezorgd kunt genieten? Dan kunt u in It Wetterryk
al uw dromen waarmaken.

Qua uiterlijk hebben deze woningen veel overeenkomsten met de oorspronkelijke bouw van De Greiden. De indeling is echter verrassend, anders en meer toegespitst op de hedendaagse woonbehoeften. Mensen willen steeds langer in hun woning blijven wonen. Dat kan in deze levensloopbestendige woning, waar het woonprogramma met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is aangepast aan de moderne eisen.

Met een breedte van maar liefst 9 meter heeft u hier alle ruimte. En, omdat u ook op de begane grond een compleet woonprogramma hebt, woont u in deze woning comfortabel. Op de eerste verdieping is er heel veel (slaap)ruimte, waar logés of studerende kinderen in de weekenden gebruik van kunnen maken. Bent u nog niet toe aan een combinatie van wonen, slapen en baden op de begane grond? Maar zoekt u een woning waarin u wonen kunt combineren met werken? Ook dat kan in deze woning. Er zijn volop indelingsmogelijkheden. Dat maakt deze woning heel erg geschikt voor alle levensfasen.

Wilt u nu alvast voorsorteren op de toekomst? Het grote voordeel van deze woning is dat de woonruimte flexibel in te delen is en daarmee heel gemakkelijk kan worden aangepast aan uw huidige of toekomstige woonbehoeften. Uw badkamer bevindt zich, evenals de ouderslaapkamer, op de begane grond. Daarnaast blijft er op de begane grond genoeg ruimte over voor een royale keuken en een mooie grote woonkamer. Ook op de andere verdiepingen kunt u optimaal profiteren van de aanwezige ruimte. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om, naast de ruime slaapkamers, een tweede badkamer op de verdieping te realiseren.

1 van de fotos

Bouwnummers in de It Wetterryk Levensloopbestendige woningen