1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heerenveen – De Treffe fase 2 (Skoatterwâld)

De Treffe fase 2 (Skoatterwâld)

De Treffe fase 2 (Skoatterwâld)

NU IN DE VERKOOP

De tweede fase van nieuwbouwproject De Treffe bestaat uit twee eilanden (D en E) met in totaal 25 woningen rondom een gezamenlijke binnenplaats. Er zijn drie verschillende woningtypes: vrijstaand geschakelde villa’s, levensloopbestendige villa’s en bungalows. De eerste twee types hebben een tweelaagse en een drielaagse variant, zodat je de woning kunt kiezen die past bij jouw levensstijl. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd een prachtige, duurzame woning met lekker veel ruimte en vrij uitzicht op water en groen.

Vrijstaand geschakelde villa
De 10 vrijstaand geschakelde villa’s zijn met elkaar verbonden via de pergola en berging, maar hebben elk een vrijstaand woongedeelte. Er zijn diverse varianten met twee of drie woonlagen mogelijk. Enkele villa’s op de hoek hebben een riante uitbouw.

Levensloopbestendige villa
Op eiland D bevinden zich 8 levensloopbestendige villa’s met een compleet woonprogramma op de begane grond en extra slaapkamers op de 1e verdieping. Ideaal voor senioren of voor wie graag goed voorbereid de toekomst tegemoet wil gaan.

Bungalow
Nieuw in deze fase is het woningtype bungalow. Deze villa is extra breed en heeft net als de levensloopbestendige villa een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn zeven bungalows die zich allen op eiland Eiland E bevinden.

Meer informatie? Neem een kijkje op de projectwebsite en of neem contact met ons op!

1 van de fotos

Bouwnummers in de De Treffe fase 2 (Skoatterwâld)