1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Heeg – It Eilan

It Eilan

It Eilan

BINNENKORT IN VERKOOP

Iedere dag opstaan met vakantiegevoel, dat is wonen op It Eilân in hartje Heeg.

It Eilân
Een eiland pal in het bruisende centrum van Heeg en op de voorste rang van het Heegermeer, hier komen 21 nieuwe woningen met een aanlegsteiger voor de deur. Je geniet hier van de rust van je eigen tuin aan het water of met uitzicht op het water. Dit is niet het huis van je dromen; het is het huis waar je nooit eerder over durfde te dromen.

Watersportdorp Heeg
Ook als je geen fanatieke watersporter bent, een fantastische plek om straks je thuis te noemen. Anno 2020 is Heeg helemaal zichzelf gebleven. Het kloppende hart van een streek die gedomineerd wordt door meren, weilanden, weidevogels, hier en daar een kerkje van een dorp of buurtschap. Vanaf je eigen aanlegsteiger vaar je zo het Heegermeer op, rechtstreeks verbonden met de nog iets weidsere Fluessen. In elke andere windrichting is het al net zo mooi en avontuurlijk: via Woudsend naar het Slotermeer, via de Jettesleat, de Modderige Geau of de Gudsekop zó het Sneekermeer op. Over de Wijde Wijmerts vaar je kaarsrecht naar elfstedenstad IJlst. Onderweg denk je: al die plaatsnamen, die ken ik toch van het Skûtsjesilen? Klopt.

De woningen
Op It Eilân komen 21 woningen, in acht verschillende typen, stoere pakhuizen en ruime havenwoningen. Het plan bestaat uit 10 rijwoningen, 6 tweekappers en 5 vrijstaande woningen.

Rijwoningen
Geen gevel is hetzelfde; er is bewust voor variatie in materialen en kleuren gekozen. Baksteen of stoere planken van vezelcement, in tinten als antraciet, klei, oranjebruin en asgrijs. Daklijsten van zink. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een eigen ligplaats bij de woning te kopen. Een lust voor het oog, zeker als de wolken en de weerspiegeling van het water rondom.

Tweekappers en vrijstaande woningen
Gevels in verschillende kleuren baksteen of een speelse combinatie van planken en baksteen. Stuk voor stuk met voortuin of achtertuin aan de haven en een eigen aanlegsteiger.
Zes sfeervolle tweekappers, met een woonoppervlak van circa 126 m². De gevels zijn van oranje bruine of rode baksteen, donker gevoegd. Vijf riante vrijstaande woningen, in vier varianten. Vanuit de living loop je zo door de openslaande deuren de tuin in met een onbelemmerd uitzicht op de haven. Altijd vakantiegevoel. De vrijstaande woningen hebben een woonoppervlak van circa 134 m².

Kenmerken
• Direct aan vaarwater
• Met eigen ligplaats (tweekappers en vrijstaande)
• Mogelijkheid kopen eigen ligplaats (rijwoningen)
• Tuin met uitzicht op vaarroute en de haven
• Eigen (fietsen)berging
• Uitzonderlijk mooie, afwisselende afwerking
• Onderhoudsvriendelijke materialen in de gevel
• Gasloos en energiezuinig
• Hardhouten kozijnen
• Veel optiemogelijkheden zoals een uitbouw

Laat je gegevens achter op de projectwebsite en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Mocht je vragen hebben dan vernemen wij het graag.

1 van de fotos