1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Franeker – Vrije kavels Franeker, Elfstedenwijk

Vrije kavels Franeker, Elfstedenwijk

Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

Nog 5 van de 5 woningen

Beschikbaarheid

Nog 5 van de 5 woningen

Vrije kavels Franeker, Elfstedenwijk

In de Elfstedenwijk kun je op één van de vrije kavels in de Rietbuurt of Lanenbuurt je ideale woning laten ontwerpen en bouwen.

Uniek aan de Elfstedenwijk is de ligging. Hier woon je prachtig omgeven door water, of zelf áán het water op een van de schiereilanden. Vanuit je achtertuin vaar je via het Harinxmakanaal gemoedelijk richting het centrum van Franeker. De Elfstedenwijk ligt aan de zuidkant van de stad en biedt je een weids uitzicht over de wateren en de typisch Friese omgeving.

In de Elfstedenwijk draait het om differentiatie én samenhang. Differentiatie in de zin dat er 4 buurten komen die een eigen karakter hebben. De samenhang blijkt uit de stedenbouwkundige eenheid, zoals de keuze voor dezelfde gevelstijlen en kleur dakbedekking. Daarnaast sluit het kleurenpalet van de woningen goed aan op de waterrijke omgeving. Hiermee creëren we eenheid in verscheidenheid.

De Lanenbuurt:
Deze buurt kent heerlijke lange lanen om ’s avonds met de hond langs te struinen of te genieten van de groene zones die de wijk omarmen.

Bekijk de diversiteit aan woningen – vrijstaand, geschakeld, in een rij – die toch dezelfde uitstraling hebben door de keuze voor dezelfde kleur daken. Door de bestaande bebouwing en bomenweide aan de noordzijde voelt deze buurt direct vertrouwd.

De Rietbuurt:
Uitgestrekte schiereilanden met ruime kavels waarvan sommige achtertuinen grenzen aan het water. In de ontspannen omgeving van de Rietbuurt droom je heerlijk weg. De bebouwing van de Rietbuurt ligt ingebed in de omringende rietkragen en is veelal lager dan die van de overige buurten. Aan de zuidkant van de wijk ligt de Tzummervaart en in het oosten een zone met water en groen. Hier woon je beschut maar toch met een weids uitzicht.

Er worden met regelmaat nieuwe kavels aangeboden. Laat u uitgebreid informeren naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van de diverse kavels.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Vrije kavels Franeker, Elfstedenwijk

De Rie

€ 111.000,-

Franeker

Status: Onder optie

De Rie

€ 116.000,-

Franeker

Status: Onder optie

Aesterfaart

€ 140.000,-

Franeker

Status: Onder optie

Dyksfeart

€ 112.000,-

Franeker

Status: Onder optie

Aesterfaart

€ 182.000,-

Franeker

Status: Onder optie