1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Franeker – Arumer Feart

Arumer Feart

  • 4 halfvrijstaande woningen
  • 1 vrijstaande woning

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

Arumer Feart

Binnenkort in de verkoop | Franeker Zuid – Arumer Feart

Na een succesvolle verkoop van de eerdere fases starten we binnenkort met de verkoop volgende fase:
Franeker Zuid – Arumer Feart.

Het plan
Het plan is gelegen aan de Arumer Feart en bestaat uit 4 royale halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning. Van de halfvrijstaande woningen hebben 2 woningen een schilddak, de andere 2 een langskap.

De indeling
Begane grond: entree, hal met toilet, trapopgang, ruime straatgerichte woonkamer, eetkamer, open keuken, aangebouwde stenen berging.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met 2e toilet, douche en vaste wastafel
2e verdieping: riante verdieping met mogelijkheid voor meerdere kamers. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte en wasmachineopstelling.

Elfstedenwijk
Franeker is direct gelegen aan de snelweg Leeuwarden-Harlingen (A31) en heeft intussen meer dan 13.000 inwoners. Dankzij diverse ambitieuze woon-en werkprojecten is de stad Franeker nog steeds bezig met haar expansie en ontwikkeling. Eén van de ambitieuze woonprojecten, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de gunstige ligging van het plangebied, is het groene en waterrijke woon-en recreatiegebied Franeker Elfstedenwijk.

In de Elfstedenwijk vindt u het beste van wat Fryslân te bieden heeft. Nieuwe ideeën over wonen komen hier tot leven. Hier geen grote eentonige Vinex-blokken, maar creativiteit en variatie. U woont er aan het water, omgeven door groen. Toch bent u in een paar minuten in de binnenstad van Franeker, met het oude stadhuis, de winkels en terrasjes. De eerste supermarkt is zelfs nog dichterbij.

1 van de fotos