1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Drachten – Jaspis

Jaspis

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 2 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 2 woningen

Jaspis

De Jaspis is een woonweg langs een boomwal die speciaal voor deze 10 woningen wordt aangelegd. Hiermee krijgen de woningen aan de Jaspis een exclusieve en bijzondere ligging. Vooral door de royale waterpartij aan de zuidoostkant de kavels. Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht over het water.

Daarbij profiteren de 10 woningen optimaal van twee verschillende buitenruimtes. Op het zuidoosten is ruimte voor een royaal terras aan de waterkant. Aan de noordwestkant van de woning is een ruime prive-tuin. Doordat de woning wordt voorzien van openslaande deuren richting beide buitenruimtes geniet u volop van uw tuin.

De woning is hoog en biedt hierdoor veel leefruimte. Met de opties die worden geboden, kunt u een complete woning realiseren met vier slaapkamers en een aparte zolderkamer. De woning wordt standaard voorzien van een fietsenberging welke u kan opwaarderen tot een ruime garage.

Om de woning, zowel aan de waterkant als aan de kant van de Jaspis, een royale uitstraling te geven wordt een grote dakopbouw met dwarskap geplaatst. Doordat de dakopbouwen van de 10 woningen asymmetrisch van elkaar worden geplaatst lijken de halfvrijstaande woningen wel grote vrijstaande woningen. Dit effect geeft de woningen in het straatbeeld nog meer allure en een eigenzinnig karakter.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Jaspis

Bouwnummer 6

€ 274.500,-

Drachten

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 125 m2

perceeloppervlakte: 220 m2

Bouwnummer 4

€ 274.500,-

Drachten

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 125 m2

perceeloppervlakte: 219 m2