1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Dokkum – Dockvier

Beschikbaarheid

Nog 1 van de 6 woningen

Beschikbaarheid

Nog 1 van de 6 woningen

Dockvier

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Het is goed toeven aan de Dokkumer Ee, in dit stoer vormgegeven appartementencomplex
Een prachtig nieuwbouwcomplex waar het u aan rust, water en groen niet zal ontbreken. Dat is Dockvier; aan de Houtkolk in Dokkum gelegen. Voorheen één van de oudste berdrijfsterreinen van de stad. Maar van oud is straks zeker geen sprake meer. Deze bijzondere plek wordt namelijk nieuw leven ingeblazen, waardoor u straks de beschikking kan hebben over een uniek en spiksplinternieuw onderkomen, met toch een behouden vleugje historie! Dockvier stelt 23 zeer fraaie nieuwbouwappartementen beschikbaar. De historische binnenstad van Dokkum raakt u vanuit het appartement bijna aan. Met een paar minuten bent u namelijk in het bruisende hart van Dokkum.

Een speciale stek in het historische Dokkum
Dokkum, één van de Friese 11 steden, een stad vol met cultuur en historie met levendige verhalen uit vervlogen tijden. Honderd drieënveertig rijksmonumenten telt deze stad maar liefst! De stad ademt sfeer, gezelligheid en cachet. In de zomer is er volop vertier aan de romantische grachten en als het kwik fors daalt en het tot een Elfstedentocht komt, zit u op de eerste rang. Ook zonder Elfstedentocht is het in de winter knus, sfeervol en behaaglijk. Eigenlijk is het gewoon doorlopend gezellig in Dokkum! Door de komst van de centrale as zijn de omliggende dorpen en steden uitstekend bereikbaar. De weg zorgt voor een betere ontsluiting van Noordoost Fryslân. Zo bent u vanuit Dokkum met maar liefst een kwartiertje op de boot naar Ameland. Het mooie Leeuwarden en Drachten bereikt u in een klein halfuurtje!

Eigentijds wonen in Dockvier
Het wordt goed toeven aan de Houtkolk; Dockvier is onderverdeeld in 21 ruime appartementen en 2 riante penthouses op de bovenste verdieping. Stuk voor stuk unieke appartementen met een stoer en robuust uiterlijk, ontworpen in pakhuis-stijl. Aan ruimte zal het u niet ontbreken, het complex is met het oog op ruimte en functionaliteit ontworpen. Dockvier ademt comfortabel, stoer én eigentijds wonen!

Van alle gemakken voorzien
Als u kiest voor wonen in Dockvier, heeft u zelf invloed op hoe de indeling van het appartement tot stand komt. Meer eigen kan uw nieuwe stulpje niet worden! Vanuit de grote living, het hart van het appartement, is er een rechtstreekse verbinding met de keuken en het balkon. Vanaf het balkon bent u verzekerd van een prachtig uitzicht. De oppervlakte van de appartementen bedragen 85 en 90 m2. De penthouses 170 m2. Met de beschikking over een open keuken blijft u contact houden met uw gasten of huisgenoten; dat is wel zo gezellig! Het appartement beschikt over een ruimtelijke indeling waar veel daglicht naar binnen valt. Tevens beschikken ze over 2 slaapkamers. De penthouses over 3 of 4. Sanitair en tegelwerk zijn van een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Met de lift bent u in een oogwenk boven of beneden, waar u op de begane grond een berging treft. Van alle gemakken voorzien én meer!

Met nieuwbouw zit u gebakken
Als u kiest voor nieuwbouw, heeft u veel voordelen ten opzichte van bestaande bouw. Te denken aan comfort en energiezuinigheid, want nieuwbouwappartementen voldoen aan de laatste voorwaarden en regels. Én ze worden volgends de laatste technieken gebouwd. Dat is terug te zien aan de lagere energielasten. Over het onderhoud hoeft u zich de komende jaren ook niet druk te maken, want met nieuwbouw heeft u er bijna geen omkijken naar. Daarbovenop, als nieuwe bewoner kunt u het gehele appartement naar eigen idee en smaak inrichten!

Alleen het beste is goed genoeg
Op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit laat Dockvier geen steken vallen. Alleen de beste materialen, met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden gebruikt bij de bouw van Dockvier. Er wordt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal gewerkt. Voor de levering van energie wordt gebruik gemaakt van pv-zonnepanelen op het dak. Ramen en deuren zijn voorzien van HR++ glas en de ventilatie in de woningen worden geregeld door een energiebesparend ventilatiesysteem. Over koude voeten hoeft u zich nooit meer zorgen te maken, dit komt door de aanwezigheid van een slimme thermostaat én vloerverwarming. Daarnaast zijn de wanden en vloeren van de appartementen bijzonder goed geïsoleerd!

1 van de fotos

Bouwnummers in de Dockvier

Bouwnummer 13

€ 227.000,-

Dokkum

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 84 m2

Bouwnummer 9

€ 227.000,-

Dokkum

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 84 m2

Bouwnummer 8

€ 227.000,-

Dokkum

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 86 m2

Bouwnummer 4

€ 222.000,-

Dokkum

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 86 m2

Bouwnummer 3

€ 222.000,-

Dokkum

Status: Verkocht onder voorbehoud

woonoppervlakte: 86 m2

Bouwnummer 1

€ 349.000,-

Dokkum

Status: Onder optie

woonoppervlakte: 156 m2