1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Bitgum – It Tiltsje (kavels)

It Tiltsje (kavels)

Bekijk bouwnummers

Beschikbaarheid

Nog 2 van de 2 woningen

Beschikbaarheid

Nog 2 van de 2 woningen

It Tiltsje (kavels)

Wilt u uniek wonen in het prachtige terpdorp Beetgum, maar toch vlakbij de stad?

Altijd al graag zelf een woning willen bouwen, maar nog geen geschikte kavel kunnen vinden? In het prachtige terpdorp Beetgum vlakbij Leeuwarden bieden wij nu een drietal vrije kavels. De kavels zijn gelegen in een nieuwe woonwijk ten zuiden van Beetgum aan It Tiltsje.

U bent vrij om zelf een aannemer te kiezen maar bouwbedrijf Lont heeft al veel ervaring aldaar. Zo staat er al een vrijstaande woning aan It Tiltsje gebouwd door Lont. Zie onder het tabblad ‘foto’s’ voor de impressie. Er is nog ruimte in de architectuur, maar deze woning dient als voorbeeld. U kunt altijd vrijblijvend met Lont in gesprek gaan over de mogelijkheden.

Het dorp Beetgum (Bitgum) is ontstaan vlak achter de Middeleeuwse zeedijk, de Alddyk. In dit van oudsher agrarische dorp woonden vroeger vooral tuinders, landarbeiders en boeren. Ook in de hedendaagse tijd vinden we in Beetgum kenmerken vanuit het verleden terug. Het dorp heeft goede voorzieningen gezamenlijk met de buurdorpen Beetgumermolen en Engelum. Zoals basisscholen, een dorpshuis, sportvelden, middenstand en enkele horeca gelegenheden. Voor de liefhebber is er een actief verenigingsleven. Beetgum ligt aan de provinciale weg die voor een snelle verbinding met Leeuwarden en Harlingen zorgt.

1 van de fotos

Bouwnummers in de It Tiltsje (kavels)

It Tiltsje

€ 108.200,-

Bitgum

Status: Onder optie

It Tiltsje

€ 105.000,-

Bitgum

Status: Onder optie