1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Aldeboarn – Tsjerkebuorren

Tsjerkebuorren

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 0 woningen

Tsjerkebuorren

In Aldeboarn op een fraaie locatie en nabij de kleine jachthaven bieden wij u een aantal vrije bouwkavels aan. Deze bouwkavels zijn vrij van ontwerp en vrij van aannemer. Kopers zijn bij realisatie van de woning wel gebonden aan het door de Gemeente Boarnsterhim opgestelde Beeldkwaliteitsplan en andere voorschriften. De kavel variëren vanaf 574 m2 tot 650 m2. U bent niet verplicht om binnen een bepaalde periode te bouwen, dus u heeft nog ruimschoots de tijd om uw eigen woning te verkopen! Realiseer hier uw eigen droomwoning op een mooie fraaie kavel aan de rand van Aldeboarn.

Aldeboarn
Aldeboarn, jaarlijks even klein Venetië wanneer de prachtig versierde gondels de door het dorp kronkelende riviertje De Boarne bevaren. Ook buiten dit evenement zal de charme en de gemoedelijke sfeer die de Boarne aan het dorpsbeeld geeft, u niet ontgaan. De karakteristieke scheefgezakte toren zorgt ervoor dat de ligging van het dorp vanuit de wijde omtrek herkenbaar is.

Qua ligging gelden voor Aldeboarn unieke eigenschappen: landelijk en toch centraal. Omringende dorpen en steden liggen door een goede ontsluiting op relatief korte afstand. Het dorp bevindt zich op slechts 4 kilometer van de A32 (de snelweg tussen Leeuwarden en Heerenveen). Via Nij Beets rijdt u in circa 15 minuten naar Drachten, waar vervolgens via de A7 een prima verbinding naar Groningen mogelijk is.

1 van de fotos

Bouwnummers in de Tsjerkebuorren