1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Wolvega – Appartement 11
  4. Wolvega – Appartement 11

Appartement 11

8472 Wolvega - € 395.000,-

Bekijk alle 6 foto's

€ 395.000,-

Onder optie

Winterheide: wonen met uitzicht

Kenmerken van appartement 11:
– Type B
– Woonoppervlakte: 100,1 m²
– Ligging: west
– Balkon: 8 m²

Alle appartementen worden energiezuinig gebouwd en hebben geen gasaansluiting: verwarming en koeling vindt plaats via een eigen warmtepomp. Naast dat gasloos wonen een stuk beter voor het milieu én veiliger is, zijn ook de vaste woonlasten een stuk lager vergeleken met bestaande bouw. De appartementen bevatten alle elementen die de vaste woonlasten drukken. Zo worden ze voorzien van zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en krijgen alle appartementen een eigen warmtepomp.

Alle appartementen hebben een berging en een parkeerplaats.

De Lindewijk in Wolvega is een van de natuurlijkste en waterrijkste woonwijken van Nederland. De wijk vormt een eenheid met de waterpartijen die onderdeel zijn van de natuur, beheerd door It Fryske Gea. Voor de landelijke Vlinderstichting aanleiding de Lindewijk uit te roepen tot meest vlindervriendelijke woonwijk van Nederland.

Wolvega
‘s Winters stap je zo op het ijs. In de zomer wordt er gezwommen in De Vlinderslag, de recreatieplas naast de woonwijk. Elk jaar vindt in de wijk een groot paardenspektakel plaats en doen vele honderden hardlopers, jong en oud, mee aan de prestatieloop Rondje Lindewijk.

Wonen, recreëren en werken gaan hier hand in hand. Op de fiets is het een paar minuten naar NS-station en het winkelcentrum. En met de auto ben je zó op de A32. De Lindewijk is gelegen aan de rand van Wolvega in een groene omgeving en is zeer goed bereikbaar via het spoor of de snelweg A32. Alle voorzieningen voor het dagelijkse leven zijn binnen handbereik.

Meer informatie? Neem contact met ons op en wij informeren je graag!

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 395.000,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
portiekflat
Liggingen
aan water, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
300 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / Berging
inpandig

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt