Bouwnummer 10

8608 AB Sneek - € 298.000,-

Bekijk alle 6 foto's

€ 298.000,-

Verkocht onder voorbehoud

Binnenkort in verkoop
Poort van Sneek – Villa Nova I, bouwnummers 1 t/m 16.

Wilt u heerlijk nabij het water wonen en vanuit uw ruime, zonnige woonkamer of balkon genieten van de langsvarende schepen en bootjes? En de supermarkt en het centrum van Sneek op loopafstand? Dan is wonen in de ‘Poort van Sneek’ echt iets voor u.

Het appartement ligt op loopafstand van de binnenstad en aan het open vaarwater ‘de Geeuw’. Daarnaast zit u met de auto binnen enkele minuten op de rondweg van Sneek. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 90 m2, 110 m2 en twee penthouses van circa 170 m2. Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een tweede badkamer? Dat kan! Prijzen zijn vanaf € 295.000,-

Inschrijven
Heeft u belangstelling voor een appartement in de Poort van Sneek Villa Nova I? U heeft de mogelijkheid om uw voorkeur voor 1 of meerdere appartementen aan te geven door u in te schrijven via het inschrijfformulier op de website van www.poortvansneek.nl.

Sneek
Sneek is een dynamische Friese stad met vele gezichten. De stad biedt voor iedereen wat wils. De sfeervolle, historische binnenstad heeft gezellige terrassen, goede restaurants, mooie woningen, vele winkels en exclusieve boetiekjes, mooie stadsgrachten met 18e en 19e eeuwse panden en diverse galeries en musea. Ook watersporters en natuurliefhebbers kunnen volop genieten met vlakbij de prachtige Friese meren en natuurgebied de Witte- en Zwarte Brekken en het Oudhof.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 298.000,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
tussenverdieping
Liggingen
aan water, aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
87 m2
Perceeloppervlakte
87 m2
Inhoud
200 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt