Vrije kavel 6

8941 CJ Leeuwarden - € 161.000,-

Bekijk alle 5 foto's

Kavel 6 – Unia West

kaveloppervlakte: 512 m² (waarvan 97 m² water)

Ben je op zoek naar een mooie compacte kavel of juist een grote kavel waar je ook jouw tuin zo duurzaam mogelijk kunt inrichten? Wil je graag aan het water wonen of wil je juist genieten van de rietoevers? Dat alles in een buurtschap waar niet de auto het straatbeeld bepaald. Dan kan een kavel in Unia-west iets voor jou zijn.

Hout: hernieuwbaar en CO?-neutraal
Het woord ‘hout’ komt niet voor niets 86 keer voor in het stedenbouwkundigplan van Unia. Unia wordt hét buurtschap dat herkenbaar is aan de veelvuldige toepassing van hout in de gevels. Hout is een hernieuwbaar CO2-neutraal materiaal, dat zelfs gezien kan worden als opslag van CO2. In Unia wordt hout het beeldbepalende materiaal voor de gevels. Daarnaast is hout ook ideaal materiaal voor de constructie van de woningen, het binnenspouwblad, de binnenwanden en de verdiepingsvloeren.

Prachtige ligging tussen de Wâldwei en Techum-Zuid
Unia ligt tussen de Wâldwei en Techum-Zuid. Het Friese water van de Wurdumerfeart en It Alddjip omsluiten Unia. Het fietspad vanuit Wirdum naar Leeuwarden gaat onder de Wâldwei door en doorkruist Unia. Aan de noordzijde liggen woonarken: een begrenzing van het landschap langs de Wurdumerfeart. Hier heeft het een mooie aansluiting op het uitgebreide sloepenroutenetwerk.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden op deze kavel? Vraag dan het kavelpaspoort op bij ons of kijk op de projectwebsite van Thuis in Unia.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 161.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis

Voorzieningen

Ja

Kaart

Buurt