1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 8
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 8

Bouwnummer 8

8941 AA Leeuwarden - € 352.500,-

Bekijk alle 5 foto's

In deze moderne en duurzame woning op een prachtige, op het Noord-Westen gelegen locatie in Leeuwarden woon je in een circulaire en biobased woning met oerdegelijke pluspunten.
De Ekowood pakhuizen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en herbruikbare bouwmaterialen. De woning is energiezuinig, geluiddempend, zomers koel en in de winter aangenaam warm.

Dit pakhuis is een ideale gezinswoning maar ook ’empty nesters’ wonen hier royaal met gecombineerd baden en slapen op de verdieping.

Het comfort van de bewoners staat uiteraard voorop! Circulair bouwen heeft de gezondheid van jou en je leefomgeving als vertrekpunt. Het damp-open binnenklimaat is een aparte sensatie. Als natuurlijk comfort in een huis dat leeft. Vrijer, gezonder, ademend. Wie dat bijzondere gevoel eenmaal heeft beleefd, weet wat we bedoelen.

WIARDA:
Wonen in Wiarda is een perfecte combinatie van waterrijk en landelijk wonen. Hier woon je in een open landschap met prachtige vergezichten, waterpartijen en rietstroken. De wijk ligt op een steenworp afstand van de stad Leeuwarden, aan de zuidoostzijde van het dorp Goutum. In Wiarda woon je landelijk met alle gemakken van de stad dichtbij!

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 352.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
geschakelde woning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
146 m2
Perceeloppervlakte
150 m2
Inhoud
548 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
1 m2 (1m bij 1m)
Ligging hoofdtuin
noordwest
Achterom
Nee

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
zadeldak

Kaart

Buurt