Bouwnummer 6

8941 Leeuwarden - € 282.500,-

Bekijk alle 6 foto's

12 geschakelde woningen

In het nieuwste buurtschap De Klamp worden 12 geschakelde woningen gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over 2 blokken (blok A en blok B). De achtertuinen zijn gelegen op het noordoosten en het zuidwesten. De kaveloppervlaktes variëren van 160 m² tot 262 m².

Alle woningen zijn standaard voorzien van een straatgerichte keuken en een tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar zolder. Tevens bevindt zich standaard een parkeerplaats en berging in de achtertuin.

De Klamp:
De Klamp, het vierde buurtschap van De Zuidlanden, bevindt zich aan weerszijden van de Wergeasterdyk en ‘kronkelt mee’ langs de loop van de Wurdumerfeart. Met de twee buurtschappen Techum en Wiarda aan de westelijke en oostelijke kant, is De Klamp gelegen in een landelijke omgeving. In het oorspronkelijk agrarische gebied is het buurtschap omgeven door groen. De weilanden met rietoevers bieden een heerlijke serene rust, met de terp Techum in de dichte nabijheid.
De Wurdumerfeart, die vooral een recreatieve functie vervult voor sloepen met een maximale doorvaarthoogte van 1,50m’, zorgt voor een prachtige verbinding tussen de omliggende dorpen.

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.
In De Klamp wordt er ruimte gecreëerd voor uitgebreide projectbouw, waaronder vrijstaande, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 282.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
geschakelde woning

Indeling

Woonoppervlakte
145 m2
Inhoud
587 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt