1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 28
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 28

Bouwnummer 28

8941 Leeuwarden - € 368.500,-

Bekijk alle 7 foto's

€ 368.500,-

Onder optie

In De Klamp is Slokker Vastgoed volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw project. Het project bestaat uit 31 herenzhuizen, die komen te liggen aan “De Markol, “De Ljurk” en “Fugeldyk”. Het worden 23 geschakelde herenhuizen en 8 halfvrijstaande herenhuizen met een knipoog naar de Amsterdamse School.

In De Klamp worden 3 woningtypes gerealiseerd, verdeeld over 4 blokken die in een vierkant tot elkaar staan. Zo is er een blok met 8 halfvrijstaande herenhuizen, een blok van 10 geschakelde herenhuizen XL en twee blokken van respectievelijk 7 en 6 geschakelde herenhuizen. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is de enorme ruimte en een fraaie dakopbouw die zorgt voor licht en een nog ruimere tweede verdieping. De meeste woningen hebben 1 of 2 parkeerplaatsen in eigen tuin.

8 halfvrijstaande herenhuizen (blok D)
Vanuit de 8 halfvrijstaande herenhuizen kijk je aan de achterzijde, dus letterlijk vanuit je tuin, uit over het water. De woningen zijn standaard al heel erg ruim (6 meter breed), maar kunnen ook nog eens uitgebreid worden met een bijkeuken of een dakkapel. De twee-onder-een-kapwoning heeft een aangebouwde stenen garage/berging en ruimte voor 2 parkeerplaatsen op eigen oprit. Door de PV-panelen aan de achterzijde te plaatsen, blijft het fraaie aangezicht van de woningen behouden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 368.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
158 m2
Perceeloppervlakte
291 m2
Inhoud
669 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
135 m2 (12.89m bij 10.5m)
Ligging hoofdtuin
zuidwest
Achterom
Ja

Parkeergelegenheid

Garage
aangebouwd steen
Capaciteit
1
Garages
1

Kaart

Buurt