1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 2
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 2

Bouwnummer 2

8941 AB Leeuwarden - € 381.500,-

Bekijk alle 2 foto's

€ 381.500,-

Onder optie

De Markol | De Klamp te Leeuwarden

De 12 halfvrijstaande woningen bestaan uit 4 verschillende types (A, B, C en E).

Type A – bouwnummer 1, 2, 3 en 4
De woningen hebben standaard een garage en bijkeuken, waarbij de garage tevens vanuit de hal bereikbaar is. Op eigen terrein is er een opstelplek voor de auto. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer en separaat toilet. Via de vast trap is de tweede verdieping bereikbaar met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De kavels ( m.u.v. bouwnummer 1) liggen aan het water en hebben een oppervlakte variërend van ca. 315 m2 tot ca. 409 m2.

Type B – bouwnummer 5 en 6
Woningtype B heeft een berging aan de woning en op eigen terrein is er een opstelplek voor de auto. Vanuit de hal komt men op de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en een separaat toilet bevinden. Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De kavels liggen aan het water en hebben een oppervlakte variërend van ca. 280 m2 tot ca. 299 m2.

Type C – bouwnummer 10, 11, 12 en 13
Bouwnummers 10 en 13 hebben aan het huis een berging gekoppeld aan de woning, bouwnummer 11 en 12 hebben een houten berging in de achtertuin. De achtertuin van bouwnummer 11 en 12 is bereikbaar via het gezamenlijk pad dat tussen de woningen in ligt. Bouwnummer 10 en 13 hebben een opstelplek voor de auto op eigen terrein. Bouwnummer 11 en 12 hebben de keuken aan de voorzijde gesitueerd en bouwnummer 10 en 13 hebben de keuken aan de tuinzijde gesitueerd. Vanuit de hal komt men op de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer bevinden. Bouwnummer 12 en 13 hebben een separaat toilet. Via de vast trap is de tweede verdieping bereikbaar met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De kavels grenzen aan het water en hebben een oppervlakte variërend van ca. 202 m2 tot ca. 274 m2.

Type E – bouwnummer 7 en 8
De woningen hebben een gekoppelde berging aan het huis en op eigen terrein is een opstelplek voor de auto. De keuken is aan de tuinzijde gesitueerd en vanuit de hal komt men op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer en een separaat toilet. Via de vast trap is de tweede verdieping bereikbaar. Door de verdraaiing van de kap ontstaat er veel ruimte op de zolder voor extra slaapkamers. De kavels grenzen aan het water en hebben een oppervlakte variërend van ca. 336 m2 tot ca. 337 m2.

DE KLAMP:
Wonen tussen stad en platteland. In De Klamp krijgt u volop de gelegenheid om uw woondromen waar te maken.
Het vierde buurtschap van De Zuidlanden (na Techum, Goutum Sûd/Jabikswoude en Wiarda) is gelegen in een landelijke omgeving, onder de rook van Leeuwarden nabij Goutum en langs de Wurdumerfeart. Met de Wurdumerfeart en Wergeasterdyk als idyllische dragers van het buurtschap, is De Klamp ontworpen met het karakter van het Friese dorp. Het dorps wonen krijgt niet alleen dankzij de bouwstijl een impuls, ook de vele typische kenmerken zoals een kaatspleintje maken van De Klamp een unieke woonbeleving.

INTERESSE:
Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit nieuwe plan?
Laat dan uw gegevens achter op de website.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 381.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
halfvrijstaande woning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk, aan vaarwater

Indeling

Woonoppervlakte
150 m2
Perceeloppervlakte
388 m2
Inhoud
602 m3
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
achtertuin, voortuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Plattegronden

Buurt