1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 19
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 19

Bouwnummer 19

8941 Leeuwarden - € 272.500,-

Bekijk alle 8 foto's

€ 272.500,-

Onder optie

In De Klamp is Slokker Vastgoed volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw project. Het project bestaat uit 31 herenzhuizen, die komen te liggen aan “De Markol, “De Ljurk” en “Fugeldyk”. Het worden 23 geschakelde herenhuizen en 8 halfvrijstaande herenhuizen met een knipoog naar de Amsterdamse School.

In De Klamp worden 3 woningtypes gerealiseerd, verdeeld over 4 blokken die in een vierkant tot elkaar staan. Zo is er een blok met 8 halfvrijstaande herenhuizen, een blok van 10 geschakelde herenhuizen XL en twee blokken van respectievelijk 7 en 6 geschakelde herenhuizen. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is de enorme ruimte en een fraaie dakopbouw die zorgt voor licht en een nog ruimere tweede verdieping. De meeste woningen hebben 1 of 2 parkeerplaatsen in eigen tuin.

10 geschakelde herenhuizen XL (blok C)
Met een breedte van maar liefst 6,30 meter heb je in De Klamp een stijlvolle geschakelde herenhuis van formaat. Het fraaie metselwerk is zonder meer een van de visitekaartjes van de ruime woning. De keuken bevindt zich standaard aan de achterzijde van de woning, maar het is ook mogelijk om een kookeiland in het midden van de woning of de keuken aan de voorzijde te plaatsen. Parkeren kun je bij de meeste woningen op de parkeerplaats in de tuin. Voor de overige woningen zijn er voldoende parkeerplaatsen in het binnengebied van het plan. De hoekwoningen hebben een fraaie erker voor nog meer ruimte en uitstraling.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 272.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
geschakelde woning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
162 m2
Perceeloppervlakte
168 m2
Inhoud
624 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
91 m2 (14.5m bij 6.3m)
Ligging hoofdtuin
zuidoost
Achterom
Ja

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt