1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – CPO De Klamp
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 17A

Bouwnummer 17A

8941 Leeuwarden - € 111.925,-

Bekijk alle 3 foto's

€ 111.925,-

Onder optie

Binnenkort in de verkoop!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Leeuwarden? Maar wilt u zelf de regie houden en bepalen hoe uw droomwoning eruit komt te zien en misschien belangrijker nog wíe uw nieuwe buren worden? Realiseer dan nu uw droomwoning in het nieuwste buurtschap de Klamp in Leeuwarden samen met uw toekomstige buren! Trots kunnen wij u vertellen dat wij hier binnenkort met het allereerste CPO-project van start gaan. Door samen te ontwikkelen en te (laten) bouwen bepaalt u straks met uw buren hoe u woont.

Wat is een CPO-project?
Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwwoning. Bij een CPO-project draait het dus om een gezamenlijke aanpak. U koopt samen met een andere particulier een kavel en bouwt daar een woning op. In dit geval kunt u samen met uw buren, familie, vrienden of kennissen aan It Waarlamke een twee-onder-één-kapwoning realiseren. Er is hier plek voor in totaal zes woningen.

De zes kavels liggen aan de west rand van de eerste fase van De Klamp, aan de straat It Waarlamke. Rechts van de kavels zijn vrije kavels gelegen en links ervan ontwikkelt Slokker Vastgoedontwikkeling projectmatige woningen. De oppervlaktes van de kavels liggen tussen de 267 en 370 m². De kavels liggen aan het water. Kavel 17a grenst aan de fietsbrug met de route langs de Tiny Houses richting Techum, Middelsee en de Werpsterhoeke.

Donderdag 11 april organiseren wij om 19:30 uur een informatieavond rondom dit CPO-project. Deze informatieavond vindt plaats in de Eco-Iglo aan de Molkenkelder 65 (tegenover de Lidl). De verkoop gaat per inschrijving en de loting is gepland op donderdagavond 9 mei.

Speeddaten
Heeft u nog geen toekomstige buren gevonden, dus bent u nog single? Dan is deze avond óók bedoeld om te speeddaten met andere buren en een toekomstige setje vormen

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 111.925,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis

Kaart

Buurt