1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 16
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 16

Bouwnummer 16

8931 EC Leeuwarden - € 334.795,-

Bekijk alle 12 foto's

€ 334.795,-

Onder optie

In de ruim opgezette en groene wijk Nijlân, nabij het Van Harinxsmakanaal en naast de groene long wordt het luxe complex Mipatio gerealiseerd.

Het nieuwe inrichtingsplan de Groene Long is een aangelegd gebied waar volop in geleefd, gerecreëerd, gesport en gewandeld kan worden. Het verdient zeker de bijnaam “Central Park” Nijlân. Rondom Mipatio zijn goede voorzieningen te vinden. Direct naast het complex is openbaar vervoer, er is een kleinschalig winkelcentrum, en het Medisch Centrum Leeuwarden is binnen handbereik. Verder zijn in de wijk diverse goede zorgvoorzieningen te vinden en de locatie heeft zeer goede ontsluitingen en uitvalswegen.

Omdat de bouw van de appartementen is gestart is er gekozen voor verplicht meerwerk/installatiewerk. De kosten hiervan zijn € 2.391,00. De koopsom is exclusief dit bedrag.

De appartementen
Er worden appartementen gerealiseerd van 100 m², 120 m² en een penthouse van 115 m² met 52 m² dakterras! Het is mogelijk om de plattegronden aan te passen naar uw persoonlijke woonwensen. 

Iedere woning is voorzien van een warmtepomp, een gebalanceerde ventilatie systeem en PV zonnepanelen. Wilt u meer informatie over het afwerkingsniveau vraag dan naar de technische omschrijving van de appartementen.

Meer dan alleen wonen
Er zijn ook andere voorzieningen aanwezig, zoals een fitnessruimte waar u individueel of onder professionele begeleiding kunt sporten. Verder zijn er twee compleet ingerichte gastenverblijven. U kunt hier familie of vrienden laten overnachten. U kunt uw vrienden ook uitnodigen in het Grand Café. Laat u verwennen met een heerlijke maaltijd. Wilt u toch liever thuisblijven dan kan de maaltijd bij u in het appartement worden bezorgd. 

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 334.795,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
portiekwoning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
310 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Voorzieningen

Ja

Kaart

Buurt