1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 12
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 12

Bouwnummer 12

8941 Leeuwarden - € 257.500,-

Bekijk alle 8 foto's

€ 257.500,-

Onder optie

In De Klamp is Slokker Vastgoed volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw project. Het project bestaat uit 31 herenzhuizen, die komen te liggen aan “De Markol, “De Ljurk” en “Fugeldyk”. Het worden 23 geschakelde herenhuizen en 8 halfvrijstaande herenhuizen met een knipoog naar de Amsterdamse School.

In De Klamp worden 3 woningtypes gerealiseerd, verdeeld over 4 blokken die in een vierkant tot elkaar staan. Zo is er een blok met 8 halfvrijstaande herenhuizen, een blok van 10 geschakelde herenhuizen XL en twee blokken van respectievelijk 7 en 6 geschakelde herenhuizen. Wat alle woningen met elkaar gemeen hebben, is de enorme ruimte en een fraaie dakopbouw die zorgt voor licht en een nog ruimere tweede verdieping. De meeste woningen hebben 1 of 2 parkeerplaatsen in eigen tuin.

13 geschakelde herenhuizen (blok A en B)
Met een breedte van 5,70 meter kun je deze woningen toch heel erg ruim noemen. In deze geschakelde herenhuizen zorgen de fraaie details voor een rijke uitstraling. De vele hoge raampartijen laten veel daglicht door. In de diepe achtertuin bevindt zich een berging, waar je ruimte hebt om je fietsen en gereedschap in op te bergen. Net als bij de andere woningen zijn de PV-panelen ook bij dit woningtype aan de achterzijde geplaatst en bevindt de warmtepomp zich in de ‘schoorsteen’. Uit het zicht, geruisloos en een bovenal comfortabel binnenklimaat.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 257.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
geschakelde woning
Liggingen
aan rustige weg, in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
146 m2
Perceeloppervlakte
152 m2
Inhoud
567 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin
Hoofdtuin
achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
86 m2 (15m bij 5.7m)
Ligging hoofdtuin
noordwest
Achterom
Ja

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt