1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwnummer 10
  4. Leeuwarden – Bouwnummer 10

Bouwnummer 10

8941 Leeuwarden - € 222.000,-

Bekijk alle 13 foto's

€ 222.000,-

Verkocht

Het eerste project in de nieuwe wijk Middelsee, Woonspods#058.. Fase 2

De WoonSpods hebben iets bijzonders. Het zijn namelijk zogenaamde “rug-aan-rug” woningen. Twee woningen, welke met de ruggen tegen elkaar aan worden gebouwd.
Even wennen al die innovatie zonder traditionele achtertuin, maar dan zie je het: superzuinig, energieneutraal zelfs, comfortabel, eigenlijk vanzelfsprekend. Misschien wel eens eerder bedacht, maar nog nooit zo mooi uitgevoerd.

De woning is op het Westen gelegen aan open vaarwater.

Een WoonSpod heeft altijd een open ruimte met veel licht, dankzij de grote ramen aan de voorkant. Wordt dat de woonkamer met woonkeuken? Wil je 2 of toch 3 slaapkamers? De sfeer en de aankleding bepaal je deels zelf.
Een huis waar je trots op kunt zijn.

De naam ‘Spod’ zegt het al een beetje: je eigen ruimte om te ontspannen, om samen in weg te kruipen. ‘Pod’ is dus Engels voor cocon of peul, en ‘spot’ is gewoon ‘spot’ als in ‘hotspot’. Vind maar eens een interessantere plek om te wonen.

Je maakt deel uit van de saamhorigheid op de twee eilanden van Middelsee – thuis geniet je van lekker veel privacy, met uitzicht op het water of aan de gezellige binnentuin!

Middelsee
Een typisch Fries waterstadje met een stoere haven. Maar dan modern, bewust compact gebouwd, duurzaam en groen. Met de comfortabele voorzieningen van nu. Gasloos, energiezuinig en energieneutraal. Geen buitenwijk, maar een nieuw stadje net buiten de oude stad.

Er komt hippe horeca, gedeelde binnentuinen, aanlegsteigers, heel bijzondere, avontuurlijke woonconcepten, zoals de WoonSpods, die rug-aan-rug liggen en de spannende loodswoningen rond een hoge, bakstenen ‘fabriekshal’. Minder auto’s, meer fietspaden en wandelpaden.

Kijk op de website van Woonspods058 voor meer informatie en schrijf je in!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 222.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
geschakelde woning
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
92 m2
Perceeloppervlakte
60 m2
Inhoud
314 m3
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
voortuin

Bergruimte

Schuur / Berging
aangebouwd hout
Voorzieningen
voorzien van elektra
Isolatie
geen isolatie

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
metaal

Kaart

Buurt