1. Home
  2. Nieuwbouw
  3. Leeuwarden – Bouwkavel E1
  4. Leeuwarden – Bouwkavel E1

Bouwkavel E1

8927 Leeuwarden - € 352.000,-

Bekijk alle 2 foto's

€ 352.000,-

Onder optie

Bouwkavel E1

Kavels De Parels
De Parels bestaat uit 3 eilanden waarop telkens 8 kavels aangelegd worden van een uitzonderlijke kwaliteit. Het eerste eiland is inmiddels verkocht. De oppervlakte van deze kavels loopt van 2000m2 tot maar liefst 3500m2. De kavels zijn ontworpen om u als koper de maximale mogelijkheid te bieden voor het realiseren van uw absolute woondroom. Per kavel heeft het bouwvlak de maximale afmetingen gekregen en er is gelegenheid voor de bouw van een botenhuis. Verder bent u niet gebonden aan welstandseisen voor het ontwerp van uw woning en is er dus maximale architectonische vrijheid. Deze combinatie van welstandsvrij bouwen op dergelijke uitzonderlijk grote kavels is uniek in de zeer wijde regio, misschien zelfs wel in heel Nederland.

Bestemmingsplan
Voor de 40 kavels is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding. Mocht de vaststellingsprocedure daartoe aanleiding geven dan kan de verkoop worden uitgesteld. Wij gaan daar echter niet van uit.

Blitsaerd is een groene, zeer ruime en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de bekende Bonkevaart op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden, de hoofdstad van Fryslân. Blitsaerd biedt u een grote keus aan vrije kavels en projectmatige woningen. Deze unieke kavels en woningen in de deelgebieden Blitsaerderleane Oost, De Parels, Bonkevaart Noord, Bonkevaart Zuid en De Finish, zijn vaak gelegen aan open vaarwater met ruimte voor uw eigen boot. Blitsaerd staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Wonen in Blitsaerd is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 352.000,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis

Voorzieningen

Ja

Kaart

Buurt