Bouwnummer 21

8444 AC Heerenveen - € 212.000,-

Bekijk alle 4 foto's

€ 212.000,-

Verkocht

Type 3sp
Het type 3 appartement is voorzien van 2 slaapkamers en een ruime woonkamer van circa 28 m². Het balkon van circa 8m² is gelegen op het noordwesten.

Wonen in een park, omgeven door lanen en paden en vooral veel groen, met diverse voorzieningen op loopafstand. Dat is wonen in Oranjewoud Heerenveen. Hier worden 37 koopappartementen en 6 koopbungalows gerealiseerd alsmede 99 huurappartementen en 12 huurbungalows. Een schitterend plan, dat een nieuw landgoed gaat vormen, passend en gei?nspireerd op de bekende ‘landhuizen’ in de directe omgeving.

Appartementen en woningen die uitermate geschikt zijn voor de vitale oudere, waarbij het verschaffen van woongenot en het leveren van diensten voorop staat. Uitermate geschikt voor mensen die het leuk vinden om actief bezig te zijn en daarvoor in de directe omgeving van hun woning/appartement alle mogelijkheden vinden.

Niet voor niets zijn cultuur en comfort sleutelbegrippen die veel aandacht krijgen in het plan. Van een winkelvoorziening tot een grandcafe? en van een schoonheidsspecialiste tot en met een bibliotheek en atelier, u vindt het allemaal in het nieuwe plan.

De appartementen en bungalows hebben een oppervlakte van tussen de 70 en 90 vierkante meter en bestaan uit 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers. Meer varianten zijn mogelijk. Elke woning en appartement heeft een binnenberging op de begane grond en een parkeerplaats, die onopvallend tussen het groen verscholen liggen. Ja, het wordt schitterend wonen in Oranjewoud Heerenveen. Hier geniet u met een gerust hart van wonen in een prachtige omgeving.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 212.000,-

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
portiekflat
Liggingen
aan rustige weg, beschutte ligging

Indeling

Woonoppervlakte
74 m2
Perceeloppervlakte
74 m2
Inhoud
254 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Combiketel
Ja
Brandstof
gas

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Kaart

Buurt