Molenhof 7

9203 ZX Drachten - € 373.500,-

Bekijk alle 7 foto's

€ 373.500,-

Onder optie

Molenhof
Bouwnummer 7

Wil jij wonen op één van de meest karakteristieke locaties in Drachten, namelijk vlakbij de Drachtstervaart? Hier worden 8 halfvrijstaande en energiezuinige woningen gerealiseerd met een lichte en moderne uitstraling. De woningen hebben een ideale ligging: nabij het centrum, onderwijsinstellingen en sport- en recreatiegelegenheden. Een prachtige plek om thuis te komen voor alle generaties.

Kenmerken:
– energielabel A+++
– gasloos en energiezuinig
– warmtepomp en zes zonnepanelen
– grote tuin op het zuidwesten
– inclusief sanitair en tegelwerk
– optioneel energieneutraal

Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met open keuken. Op de verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en een grote badkamer. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt optioneel een extra
slaapkamer. De woningen worden geleverd met sanitair en tegelwerk. Deze kan je optioneel nog aanpassen en/of uitbreiden. De grote tuinen op het zuidwesten bieden veel wooncomfort en er is ruimte om te parkeren op eigen erf.

‘De Stijl’ en Drachten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Speelse vlakverdeling en het gebruik van heldere kleuren vormen dan ook de inspiratie voor het ontwerp. De naam van het woningtype, Mondo, is dan ook ontleent aan één van de grootste iconen van ‘De Stijl’, Mondriaan. De woningen hebben een speelse kozijnindeling en zijn gematerialiseerd met een warme geel gemêleerde baksteen en hout op de verdieping. De houten gevelbekleding heeft een natuurlijke uitstraling in een lichtbruine tint. De voordeuren vormen een opvallende en frisse verschijning met hun verkeersgele kleur. De woningen hebben een brede oprit met plaats voor twee auto’s naast elkaar. Achter in de diepe tuin is een berging gesitueerd met houten materialisatie gelijkend als de woningen. Optioneel kan de berging vervangen worden door o.a. een garage of levensloopgeschikte aanbouw.

Vanaf 1 januari 2021 moeten alle nieuwe woningen voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). De woningen in het project Molenhof voldoen aan deze eisen. Zo wordt de woning voorzien van een lucht/water warmtepomp. En komen er op het dak zes zonnepanelen. Optioneel kan je het aantal zonnepanelen uitbreiden. De woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
Koopprijs
€ 373.500,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
Halfvrijstaande woning
Kwaliteit woning
normaal
Liggingen
in woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
131 m2
Inhoud
570 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuin
achtertuin

Bergruimte

Schuur / Berging
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Garage
geen garage

Dak

Soort dak
zadeldak
Materiaal dak
pannen

Voorzieningen

Voorzien van elektra
Ja
Ja
Toilet, douche, wastafel
Ja

Kaart

Buurt