Bekijk alle 6 foto's

In De Pôlle zijn nog 4 vrije kavels beschikbaar. Deze kavels, variëren van 620 m² tot 905 m², zijn gelegen aan open vaarwater aan de rand van het nieuwbouwplan De Pôlle te Berlikum.

Kavel C4 is gelegen aan De Snikke op een kavel van circa 650 m². De achtertuin van de woning is gesitueerd op het zuidoosten.

Het bestemmingsplan biedt ruimte voor de bouw van woningen in één of twee bouwlagen met een kap. Ook een tussenvorm (anderhalve laag plus kap, of asymmetrisch) is binnen de voorschriften mogelijk.

Het plan
Een voormalig kassencomplex vormt de locatie waarop het plan “De Pôlle” is gesitueerd. Mooi aan de rand van het dorp en aan doorgaand vaarwater gelegen. Dit vaarwater maakt onderdeel uit van de zogenaamde ‘kleiroute’. Het ruim opgezette plan “De Pôlle” wordt gebouwd aan de rand van Berltsum. De rust en ruimte van het open Friese landschap bepalen het idyllische karakter van het dorp. De unieke ligging van “De Pôlle” aan open vaarwater geeft deze wijk een extra dimensie en geeft u de kans om op het mooiste plekje van Berltsum te wonen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 71.695,-

Bouwvorm

Soort object
Woonhuis

Kaart

Buurt