1. Home
  2. Zorgwoningen
  3. Kampen – Burgwal 113

Burgwal 113

8261 EV Kampen - € 594,- per maand

Bekijk alle 36 foto's

€ 594,- per maand

Heeft u graag alle voorzieningen om de hoek, en houdt u bovendien van gezelligheid? Vanuit dit appartement bent u binnen een paar stappen in het gezellige centrum van Kampen. Ideaal om een boodschapje te doen of om een terrasje te pakken in de winkelstraat. Het appartementencomplex bestaat uit vier verdiepingen. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping.

Indeling:
U komt binnen via de hal die toegang biedt tot meterkast, slaapkamer, badkamer, separaat toilet en woonkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en aansluiting voor uw wasmachine. De woonkamer heeft een open keuken voorzien van een praktische voorraadkast. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het balkon. Op dit balkon, welke gelegen is op het zonnige zuidwesten, kunt u heerlijk zitten met uitzicht over het kanaal.

Wonen in Kampen
Kampen is een prachtig stadje aan de monding van de IJssel. De indrukwekkende geschiedenis van deze Hanzestad is nog steeds terug te vinden in monumenten en bezienswaardigheden in het oude centrum, zoals de drie originele stadspoorten uit de 14e en 15e eeuw. Ook het Kampen van vandaag de dag biedt volop levendigheid. U vindt er voldoende winkels in de langste winkelstraat van Nederland. Gezelligheid is gemakkelijk te vinden met tal van restaurants, cafés en terrassen. Daarnaast heeft de stad diverse musea, een theater, een zwembad en overige sportfaciliteiten.

Servicekosten
Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 64,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- kosten nutsvoorzieningen algemene ruimten
- huismeester
- signaallevering
- schoonmaak gemeenschappelijke ruimten
- glasbewassing
- tuinonderhoud
- ontstoppen leidingen en riolering
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Toewijzing
Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

De appartementen wordt toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor een appartement dient uw inkomen minimaal € 24.075 te bedragen (€ 23.975 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 32.675 of € 32.550 indien u AOW-gerechtigd bent. Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 40.765 voor 1-persoonshuishoudens en € 45.014 voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 594,- per maand

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar
1987
Bouwjaar periode
1981-1990
Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
53 m2
Inhoud
133 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
4
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Kaart

Plattegronden

Buurt

Misschien vind je deze woningen ook interessant

Boven Nieuwstraat 53-3

€ 632,- per maand

Kampen

Helenius de Cockplein 18

€ 705,- per maand

Kampen

Helenius de Cockplein 19

€ 710,- per maand

Kampen

Bekijk de detail pagina van Kampen – Boven Nieuwstraat 53-3

Boven Nieuwstraat 53-3

€ 632,- per maand

Kampen

Bekijk de detail pagina van Kampen – Helenius de Cockplein 18

Helenius de Cockplein 18

€ 705,- per maand

Kampen

Bekijk de detail pagina van Kampen – Helenius de Cockplein 19

Helenius de Cockplein 19

€ 710,- per maand

Kampen

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Hoekstra uw makelaar in monumentale panden

Hoekstra uw makelaar in monumentale panden

Hoekstra uw makelaar in monumentale panden