1. Home
  2. Zorgwoningen
  3. Heerenveen – Trambaan 95

Trambaan 95

8441 BH Heerenveen - € 1.021,- per maand

€ 1.021,- per maand

Bekijk alle 9 foto's

€ 1.021,- per maand

Wonen op loopafstand van het trein- en busstation, winkelcentrum en de gezellige cafés en restaurants van Heerenveen? Of gaat u toch liever naar het Abe Lenstra Stadion en het beroemde IJsstation Thialf? Neemt u een kijkje bij dit mooie appartement aan de Trambaan.

Voor de mensen die houden van een zonnig gelegen woning is dit appartement perfect! Gelegen aan de zuidwestzijde van het gebouw ontvangt u de hele dag door prettig veel zonlicht in uw appartement. Vanuit dit appartement vanaf de negende verdieping, genieten van een fantastisch uitzicht over Heerenveen en de weide omgeving. Het appartement heeft een woonkamer met een serre en een open keuken, twee slaapkamers, een gastentoilet, een ruime badkamer en een wasruimte/provisiekast.

Op de eerste verdieping heeft u een kleine opslagruimte tot uw beschikking en op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging/schootmobielruimte en voor uw auto heeft u een vaste parkeerplaats op het parkeerdek. Voor het gebruik van de parkeerplaats betaalt u € 37,50 per maand.

Er is een bewonerscommissie die, gezamenlijk met vrijwilligers, diverse activiteiten organiseert in de gemeenschappelijke ruimte "Het Praathuis". Tevens is er een logeerkamer aanwezig waar tegen een kleine vergoeding gebruik van kan worden gemaakt.

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 50,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- schoonmaak algemene ruimten
- glasbewassing
- elektraverbruik algemene ruimten
- waterverbruik algemene ruimten
- rioolontstoppingsabonnement
- telefoonkosten lift
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Wonen in Heerenveen:
Door de ideale ligging midden in Noord-Nederland ontwikkelde Heerenveen zich tot centraal knooppunt met perfecte weg- en railverbindingen. Daarbij zijn er voorzieningen, met name op sportgebied, die Heerenveen nationale, zelfs internationale bekendheid en allure geven. Denk maar aan de voetbalclub Heerenveen, het Abe Lenstra Stadion en het beroemde IJsstadion Thialf. Hierdoor heeft Heerenveen ook de titel 'Sportstad van het Noorden'.

Kortom Heerenveen is een heerlijke plaats om te wonen. Rijk aan cultuur, sport en winkel- en uitgaansvoorzieningen en rijk aan natuur, bos en water, in de directe omgeving.

Toewijzing
Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar en een minimum inkomen van 4 keer de huur per maand.

Uw bruto maandinkomen dient minimaal gelijk te zijn aan € 4.084,00 om in aanmerking te komen voor deze woning. Wilt u weten aan welke voorwaarden u nog meer dient te voldoen? Bekijk alle voorwaarden

Uw eigen bruto maandinkomen telt voor 100% mee. Heeft u een partner? Dan mag zijn/haar bruto maandinkomen in de meeste gevallen voor 100% meegerekend worden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 1.021,- per maand

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar periode
2001-
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
in centrum

Indeling

Woonoppervlakte
95 m2
Inhoud
237 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
12
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / Berging
inpandig
Totaal aantal
1

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerplaats, geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Voorzieningen

Lift
Ja

Kaart

Plattegronden

Buurt

Misschien vind je deze woningen ook interessant

Stationsplein 4-42

€ 860,- per maand

Heerenveen

Hoflaan 2

€ 950,- per maand

Heerenveen

Sieversstraat 14B

€ 801,- per maand

Heerenveen

Bekijk de detail pagina van Heerenveen – Stationsplein 4-42

Stationsplein 4-42

€ 860,- per maand

Heerenveen

Bekijk de detail pagina van Heerenveen – Hoflaan 2

Hoflaan 2

€ 950,- per maand

Heerenveen

Bekijk de detail pagina van Heerenveen – Sieversstraat 14B

Sieversstraat 14B

€ 801,- per maand

Heerenveen

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Makelaar Marcel over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Makelaar Marcel over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Lees meer over Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Van nieuwbouw naar huur en verkoop

Lees meer over Makelaar Willem over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt

Makelaar Willem over de kansen en uitdagingen van de continu veranderende woningmarkt