1. Home
  2. Zorgwoningen
  3. Heerenveen – Trambaan 83

Trambaan 83

8441 BH Heerenveen - € 763,- per maand

Bekijk alle 14 foto's

€ 763,- per maand

Wonen op loopafstand van het trein- en busstation, winkelcentrum en de gezellige cafés en restaurants van Heerenveen? Of gaat u toch liever naar het Abe Lenstra Stadion en het beroemde IJsstation Thialf? Neemt u een kijkje bij dit mooie appartement aan de Trambaan.

Voor de mensen die liever wat koeler willen wonen is dit appartement perfect! Gelegen aan de noordoost-zijde van het gebouw ontvangt u minder direct zonlicht dan de overige appartementen. Maar de vele raampartijen zorgen voor een licht appartement met, vanaf de tiende etage, een fantastisch uitzicht over Heerenveen en de weide omgeving. Het appartement heeft een woonkamer met een serre en een open keuken, twee slaapkamers, een gastentoilet, een ruime badkamer en een wasruimte/provisiekast.

Op de eerste verdieping heeft u een kleine opslagruimte tot uw beschikking en op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging/schootmobielruimte en voor uw auto heeft u een vaste parkeerplaats op het parkeerdek. Voor het gebruik van de parkeerplaats betaalt u € 37,50 per maand.

Er is een bewonerscommissie die, gezamenlijk met vrijwilligers, diverse activiteiten organiseert in de gemeenschappelijke ruimte "Het Praathuis". Tevens is er een logeerkamer aanwezig waar tegen een kleine vergoeding gebruik van kan worden gemaakt.

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 50,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- schoonmaak algemene ruimten
- glasbewassing
- elektraverbruik algemene ruimten
- waterverbruik algemene ruimten
- rioolontstoppingsabonnement
- telefoonkosten lift
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Wonen in Heerenveen:
Door de ideale ligging midden in Noord-Nederland ontwikkelde Heerenveen zich tot centraal knooppunt met perfecte weg- en railverbindingen. Daarbij zijn er voorzieningen, met name op sportgebied, die Heerenveen nationale, zelfs internationale bekendheid en allure geven. Denk maar aan de voetbalclub Heerenveen, het Abe Lenstra Stadion en het beroemde IJsstadion Thialf. Hierdoor heeft Heerenveen ook de titel 'Sportstad van het Noorden'.

Kortom Heerenveen is een heerlijke plaats om te wonen. Rijk aan cultuur, sport en winkel- en uitgaansvoorzieningen en rijk aan natuur, bos en water, in de directe omgeving.

Toewijzing
Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

De appartementen worden toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor dit appartement dient uw inkomen minimaal € 23.725 te bedragen (€ 23.650 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 32.200 of € 32.075 indien u AOW-gerechtigd bent. Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 40.024. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

De foto's zijn van een vergelijkbaar appartement.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 763,- per maand

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar periode
2001-
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
in centrum

Indeling

Woonoppervlakte
91 m2
Inhoud
227 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
12
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Bergruimte

Schuur / Berging
inpandig
Totaal aantal
1

Parkeergelegenheid

Garage
parkeerplaats, geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Voorzieningen

Lift
Ja

Kaart

Plattegronden

Buurt

Misschien vind je deze woningen ook interessant

Gedempte Molenwijk 9b

€ 765,- per maand

Heerenveen

Gedempte Molenwijk 9d

€ 765,- per maand

Heerenveen

Gedempte Molenwijk 9c

€ 765,- per maand

Heerenveen

Bekijk de detail pagina van Heerenveen – Gedempte Molenwijk 9b

Gedempte Molenwijk 9b

€ 765,- per maand

Heerenveen

Bekijk de detail pagina van Heerenveen – Gedempte Molenwijk 9d

Gedempte Molenwijk 9d

€ 765,- per maand

Heerenveen

Bekijk de detail pagina van Heerenveen – Gedempte Molenwijk 9c

Gedempte Molenwijk 9c

€ 765,- per maand

Heerenveen

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten

Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten

Nieuwbouwproject Reidsichte, 7 luxe villa’s aan één van de mooiste lanen in Drachten.

Lees meer over Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Lees meer over Waterrijk wonen in Franeker. Het kan aan de Burrefeart.

Waterrijk wonen in Franeker. Het kan aan de Burrefeart.

Openhuis Ubuntuplein. Levensloopbestendige huurappartementen in Zutphen.