1. Home
  2. Zorgwoningen
  3. Franeker – Anna Maria van Schurmansingel 36

Anna Maria van Schurmansingel 36

8801 JS Franeker - € 763,- per maand

Bekijk alle 11 foto's

€ 763,- per maand

De Triangel is een kleinschalig appartementencomplex gelegen aan de A.M. van Schurmansingel, nabij het oude centrum van Franeker. Het complex is bestemd voor 55+ers die kiezen voor zelfstandig en comfortabel wonen in een prettige omgeving. De 16 appartementen (verdeeld over twee woonlagen) zijn ruim, gelijkvloers en levensloopbestendig.

De Triangel beschikt over een besloten binnentuin, twee gemeenschappelijke dakterrassen en twee gezamenlijke fietsenbergingen. Tevens bevindt zich hier een ruimte voor het stallen en opladen van uw scootmobiel. De eerste verdieping is bereikbaar via een lift.

In De Triangel bevinden zich 8 appartementen type B, zowel aan de noordoost- als aan de noordwestzijde van het gebouw. De appartementen hebben een ruime woonkamer, welke toegang biedt tot het terras of balkon. Een open keuken, twee slaapkamers, een tweede toilet, bijkeuken en een royale badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping op het noordwesten. Een fijne plek om lekker lang te genieten van de zon!

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 67,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- kosten nutsvoorzieningen algemene ruimten
- waterverbruik algemene ruimten
- schoonmaak gemeenschappelijke ruimten
- tuinonderhoud
- gering en dagelijks onderhoud algemene verlichting
- service-abonnement
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De appartementen worden toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen". Om in aanmerking te kunnen komen voor dit appartement dient uw inkomen minimaal € 24.075 te bedragen (€ 23.975 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 32.675 of € 32.550 indien u AOW-gerechtigd bent. Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 40.765 voor 1-persoonshuishoudens en € 45.014 voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger of lager dan kunt u wel reageren op dit appartement, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht.
Een motivatiebrief en een gesprek met de toewijzingscommissie maken onderdeel uit van de toewijzingsprocedure.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 763,- per maand

Bouwvorm

Soort object
Appartement
Soort appartement
galerijflat
Bouwjaar periode
2001-
Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
91 m2
Inhoud
241 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
2
Aantal verdiepingen
1

Buitenruimte

Tuin
geen tuin

Parkeergelegenheid

Parkeer faciliteiten
openbaar parkeren
Garage
geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Voorzieningen

Lift
Ja

Kaart

Buurt

Misschien vind je deze woningen ook interessant

Saxenstate 18

€ 649,- per maand

Franeker

Saxenstate 11

€ 649,- per maand

Franeker

Bekijk de detail pagina van Franeker – Saxenstate 18

Saxenstate 18

€ 649,- per maand

Franeker

Bekijk de detail pagina van Franeker – Saxenstate 11

Saxenstate 11

€ 649,- per maand

Franeker

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Hoekstra uw makelaar in monumentale panden

Hoekstra uw makelaar in monumentale panden

Hoekstra uw makelaar in monumentale panden