1. Home
  2. Nieuws
  3. Uw huis verkopen? Uw grootste bezit in vertrouwde handen!

Uw huis verkopen?

Uw grootste bezit in vertrouwde handen!
04 juli 2022
Nieuws

Uw huis verkopen?
Uw huis verkopen is een grote stap, wij begrijpen dat als geen ander. Bij ons is uw grootste bezit in vertrouwde handen. Onze ervaren makelaars hebben al meer dan 35 jaar ervaring en staan voor u klaar met deskundig en betrouwbaar advies.

Het verkopen van uw huis is een proces met veel stappen. U mag er op vertrouwen dat we u bij elke stap zorgvuldig begeleiden. Wil u meer weten? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo weet u precies waaraan u toe bent. Wel zo prettig!

Energielabel
Bij de verkoop van uw woning bent u verplicht om een geldig energielabel aan te leveren. Brengt u bij ons uw woning in de verkoop dan ontvangt u van ons een gratis energielabel.

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is en wat er nog allemaal mogelijk is om meer energie te besparen. Het label dat een woning krijgt wordt gebaseerd op het fossiele energiegebruik. Hoe minder gebruik van fossiele energie, hoe beter het energielabel. Energielabels zijn van A++++ (het allerbeste) tot G (het slechtst).

Wij regelen het energielabel

Mogen wij deze zomer de verkoop van uw woning opstarten? Dan krijgt u van ons een energielabel ter waarde van €325,- cadeau! Dat scheelt weer in de kosten die u heeft omtrent het verkopen van uw huis. Mooi meegenomen toch?

Denkt u erover om uw huis te verkopen en wilt u graag gebruik maken van deze actie? Neem dan contact op met een van onze makelaars via 058 – 233 7 333. Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact op voor een vrijblijvende waardebepaling.

 

De actievoorwaarden

* Deze actie geldt voor elke verkoper die in juni, juli of augustus de opdracht tot dienstverlening tekent. Ben je al in het bezit van een geldig energielabel? Dan ontvang je in plaats van deze actie een Funda Blikvanger en Funda Toppositie cadeau. Daarmee garanderen wij de beste plek op Funda.

Deel dit bericht