1. Home
  2. Geen categorie
  3. Huis verkopen? Wij regelen uw glazenwasser!

Huis verkopen? Wij regelen uw glazenwasser!

Mensen helpen en ontzorgen dat doen we al meer dan 30 jaar. Het is onze tweede natuur. Onze makelaars hebben door de jaren heen al vele woningen succesvol verkocht. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw huis op alle manieren in de schijnwerpers staat. Maar soms is het nodig, om juist die ene klus uit te voeren, om uw woning verkoopklaar te maken.

Huis verkopen? Wij maken uw huis schoon!

Zet u uw woning in februari bij ons in de verkoop? Maar kan de buitenkant van uw woning wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Dat regelen wij deze maand voor u! Zet u uw huis tussen 1 februari en 28 februari bij ons in de verkoop? Dan zorgen wij ervoor dat deze van de buitenkant schoongemaakt wordt door schoonmaakbedrijf Buwalda Multiservice. Zodat onze fotograaf vervolgens uw huis spik en span op de foto zet.

Gratis waardebepaling

Bent u enthousiast geworden en wilt u deze maand uw huis verkopen? Vul dan onderstaand formulier in. Onze makelaars komen dan graag bij u langs voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Gratis waardebepaling aanvragen glazenwasser