1. Home
  2. Makelaardij
  3. Nieuws
  4. Hoekstra Vastgoedbeheer samen met Sweco Vastgoedmanagement nieuwe property manager Altera

Hoekstra Vastgoedbeheer samen met Sweco Vastgoedmanagement nieuwe property manager Altera

06 april 2022
Makelaardij Nieuws

Hoekstra Vastgoedbeheer samen met Sweco Vastgoedmanagement nieuwe property manager Altera

Hoekstra Vastgoedbeheer samen met Sweco Vastgoedmanagement nieuwe property manager Altera

Per 1 april jl. wordt het property management van een groot deel van de woningportefeuille van Altera in Noord-Holland uitgevoerd door de combinatie van Hoekstra Vastgoedbeheer en Sweco Vastgoedmanagement. Hoekstra zal de commerciële en administratieve werkzaamheden uitvoeren, terwijl Sweco zich gaat focussen op de techniek.

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential bij Altera, licht de keuze toe: “Wij hebben hoge verwachtingen van deze combinatie. Hoekstra staat bekend om haar goede beoordelingen bij diverse huurderstevredenheidsonderzoeken, terwijl de technische knowhow van Sweco ons kan helpen met een nog verdere versnelling om onze portefeuille Parisproof te maken”.

Jeannette Hoekstra, Directeur Hoekstra Vastgoedbeheer: “Samen sterker is de filosofie van Hoekstra en Sweco. We hebben veel zin om samen met Sweco Vastgoedmanagement deze mooie portefeuille te gaan managen, zowel naar tevredenheid van de huurders als Altera“.

 

Sander Groot, Directeur Vastgoedmanagement Sweco: “Sweco  staat klaar om samen met Hoekstra Vastgoedbeheer aan de slag te gaan! Technische expertise is onze scope, maar daar koppelen we ook veel duurzaamheidskennis aan. Denk aan verduurzaming van vastgoed, maar ook het inzichtelijk maken van klimaatrisico’s.”

De huidige directie van Hoekstra Makelaardij & Vastgoedbeheer bestaat uit Dirk en Jeannette Hoekstra. Onderdeel van bovenstaande ontwikkelingen is de uitbreiding van het directieteam van Hoekstra Makelaardij met Gees Adema als directeur Bedrijfsmakelaardij en Hendrik Fokkema als directeur nieuwbouw en projectinitiatie.

Afbeelding: Heemskerk-Heemsuite, valt onder meer onder het beheer.

 

Deel dit bericht