1. Home
  2. Nieuws
  3. Hoekstra Vastgoedbeheer gaat samenwerking aan met SWECO Vastgoedmanagement

Efficiency door samenwerken

Veel werkzaamheden binnen het VvE beheer zijn uniform voor iedere VvE. Door capaciteit en kwaliteit te bundelen kunnen we deze werkzaamheden efficiënter organiseren om VvE’s sneller en adequaat van dienst te zijn. Deze bundeling van krachten gaan wij vormgeven in een samenwerking met Sweco Vastgoedmanagement.

Sweco is een kwalitatieve vastgoedmanager met veel kennis en ervaring vanuit haar ingenieursachtergrond, heeft een landelijke dekking en een sterke aanwezigheid in het midden en zuiden van Nederland. Hoekstra Vastgoedbeheer is een zeer ervaren en kwalitatieve speler op het gebied van VvE management, is marktleider in het Noorden van Nederland en is sterk regionaal aanwezig in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

Vanuit deze aanvullendheid kunnen we door samen te werken de continuïteit waarborgen van onze dienstverlening op het vlak van administratief, technisch en commercieel vastgoedbeheer.

Strategische samenwerking

De strategische samenwerking zorgt voor een bundeling van krachten, geenszins een overgang van activiteiten. Alle bestaande beheerovereenkomsten met bijbehorende voorwaarden met Hoekstra Vastgoedbeheer blijven derhalve onveranderd van kracht, dit geldt ook voor de bij uw bekende contactpersonen alsmede voor hun mobiele telefoonnummers.

Wat verandert er wel?

Het enige wat voor onze leden verandert is het algemene telefoonnummer en het emailadres. Hieronder vindt u de nieuwe contactgegevens per 1 januari 2021:

Algemeen telefoonnummer: 088-0209600
Algemeen emailadres: vve@swecohoekstra.nl

Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u dat opnemen met onze VvE managers.

Deel dit bericht