1. Home
  2. Hoekstra: dé zekerheid voor uw agrarisch vastgoed!

Hoekstra: dé zekerheid voor uw agrarisch vastgoed!

Professioneel agrarisch vastgoedbeheer

Kennis van het vak. Ervaring in de markt. De taal van de boeren en grondbezitters. Daadkracht van begin tot eind. En vooral feeling voor de agrarische wereld en haar problematiek. Met al deze kwaliteiten geeft Hoekstra Bedrijfsmakelaars u de zekerheid dat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Agrarisch Vastgoed

Succesvol agrarisch vastgoed verkopen

Een agrarisch bedrijf of alleen grond verkopen, dat vraagt deskundigheid en een professionele aanpak. Zo wilt u bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen:

• Welke vraagprijs moet ik hanteren?
• Hoe definieer ik mijn kopersdoelgroep en hoe kom ik met hen in contact?
• Hoe gebruik ik mijn netwerk om de juiste koper te vinden?

Op basis van uw input geven onze specialisten antwoord. Zakelijk en met begrip voor uw situatie; de belangrijke start van een succesvol verkooptraject. Hierdoor kunnen we al in vroegtijdig stadium vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Daarnaast nemen wij u het complete verkooptraject uit handen en adviseren we u bij het nemen van noodzakelijke beslissingen.

Agrarische taxaties bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars

U wilt uw grond of agrarisch bedrijf laten taxeren. Een reële visie op de marktwaarde van uw vastgoed is essentieel. Hiervoor is kennis nodig van de lokale markt. De juiste marktwaarde is het fundament van waaruit beslissingen worden genomen. Kortom: uw taxatie moet professioneel uitgevoerd worden en voldoen aan Nederlandse en Europese regels.

Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en staan in geschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRTV), zijn aangesloten bij TEGoVA (The European Group of Valuers Associations) en zijn TMI (Taxatie Management Instituut) gecertificeerd. Door de strenge eisen van permanente educatie zijn we altijd op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen in de markt. Onze taxatierapporten voldoen daarom aan de gestelde eisen van alle grote bancaire instellingen in Nederland.

Ons werkterrein:

• Agrarisch en Landelijk Vastgoed zoals melkveebedrijven, akkerbouwbedrijven en grondposities.

Direct een taxatie van uw agrarisch object aanvragen!

Wilt u uw agrarisch bedrijf door ons laten taxeren? Maak een afspraak met één van onze deskundige bedrijfsmakelaars!