1. Home
  2. Nieuws
  3. Ontvang het energielabel van ons cadeau!

Ontvang het energielabel van ons cadeau!

Ter waarde van €325,-
22 februari 2022
Nieuws

Wist je dat je bij de verkoop van jouw woning wettelijk verplicht bent om een geldig energielabel aan te leveren? Als verkoper ben jij degene die dit moet regelen en bij de overdracht aan de nieuwe bewoners moet overdragen.

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is en wat er nog allemaal mogelijk is om meer energie te besparen. Het label dat een woning krijgt wordt gebaseerd op het fossiele energiegebruik. Hoe minder gebruik van fossiele energie, hoe beter het energielabel. Energielabels zijn van A++++ (het allerbeste) tot G (het slechtst).

Sinds dit jaar is het nieuwe energielabel ingegaan en daarmee zijn ook de tarieven gestegen. Dit betekent dat de kosten voor een energielabel al gauw kunnen oplopen. Maar wij hebben iets leuks voor je.

Wij regelen het energielabel

Mogen wij in januari, februari of maart de verkoop van jouw woning opstarten? Dan krijg jij van ons een energielabel ter waarde van €325,- cadeau! Dat scheelt weer in de kosten die je hebt omtrent het verkopen van je huis. Mooi meegenomen toch?

Denk je erover om je huis te verkopen en wil je graag gebruik maken van deze actie? Neem dan contact op met een van onze makelaars via 058 – 233 7 333. Of laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact op voor een vrijblijvende waardebepaling.

 

De actievoorwaarden

* Deze actie geldt voor elke verkoper die in januari, februari of maart de opdracht tot dienstverlening tekent. Ben je al in het bezit van een geldig energielabel? Dan ontvang je in plaats van deze actie een Funda Blikvanger en Funda Toppositie cadeau. Daarmee garanderen wij de beste plek op Funda.

Deel dit bericht