1. Home
  2. Nieuws
  3. Ontvang het energielabel van ons cadeau!

Ontvang het energielabel van ons cadeau!

01 oktober 2021
Nieuws

Ontvang het energielabel van ons cadeau!

Wist u dat u bij de verkoop van uw woning wettelijk verplicht bent om een geldig energielabel aan te leveren? Onlangs is het nieuwe energielabel ingegaan en daarmee zijn ook de tarieven gestegen. Dit betekent dat de kosten voor een energielabel al gauw kunnen oplopen. Voor een appartement zijn de kosten voor een energielabel € 240,-, voor een tussenwoning € 261,- en voor een vrijstaande woning € 323,-.

Wij regelen uw energielabel

Mogen wij in oktober de verkoop van uw woning opstarten? Dan regelen wij niet alleen kosteloos een energielabel maar betalen wij de factuur ook. Dit betekent dus al gauw € 240,- korting op de kosten die u gegarandeerd kwijt bent bij de verkoop van uw huis! Vul onderstaand formulier in de nemen wij contact met u op.

Gratis waardebepaling aanvragen - Energielabel cadeau

Dit betekent dus al gauw € 240,- korting op uw verkoopkosten!

De actievoorwaarden

* Deze actie geldt voor elke verkoper die in de maand oktober de opdracht tot dienstverlening tekent. Mocht u al in het bezit zijn van een geldig energielabel dan ontvangt u in plaats van deze actie een Funda Blikvanger en Funda Toppositie ter waarde van €150,- cadeau. Daarmee garanderen wij u de beste plek op Funda.

Deel dit bericht