1. Home
  2. Complexen
  3. Leeuwarden – Oostersingel

Oostersingel

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 1 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 1 woningen

Oostersingel

Wie houdt van het betere stadse wonen, zal zich thuisvoelen aan de Leeuwarder Oostersingel. Ravelijnsburg is de naam voor een nieuw appartementencomplex, gelegen aan het oostelijke deel van de gracht die de historische Leeuwarder binnenstad omsluit. Op deze rustige plek nabij het bruisende stadscentrum ligt voor u de kans om te genieten van hedendaags wooncomfort.

Het gemak dichtbij
De voordelen van het wonen in Ravelijnsburg zijn talrijk. Het stadscentrum ligt op een steenworp afstand, terwijl een moderne supermarkt in de directe nabijheid te vinden is. Het nieuwe winkelpand is geraffineerd opgenomen in de architectuur van Ravelijnsburg 2 . Uw auto parkeert u altijd dichtbij, op het eigen terrein. Het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en de uitvalsweg uit Leeuwarden is om de hoek. Wonen in Ravelijnsburg is genieten van alle gemakken.

Indeling: alle appartementen hebben een royale woonkamer met balkon op het zuiden, videofoon, een luxe hoekopgestelde keuken met schouw en gaskookplaat, een bijkeuken, 2 slaapkamers, een riante badkamer met dubbele wastafel, ligbad en separate douche. De fietsenbergingen bevinden zich in de parkeergarage.

De huur is exclusief € 40,- servicekosten per maand.

Neemt u ook eens een kijkje op www.ravelijnsburg.nl

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Dé ideale kans om meerdere huizen te bezichtigen op 1 dag!

Dé ideale kans om meerdere huizen te bezichtigen op 1 dag!

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Een nieuwe editie en een nieuwe look | Hoekstra Magazine

Een nieuwe editie en een nieuwe look | Hoekstra Magazine

Nieuwe editie Hoekstra Magazine is uit!