1. Home
  2. Complexen
  3. Leeuwarden – Offemar

Offemar

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 6 woningen

Offemar

Strakke, modern vormgegeven bungalow met aan de achterzijde vrij uitzicht op het Van Harinxmakanaal.
De hoekwoningen beschikken over een extra verdieping waar eventueel een (slaap)kamer, kantoor of praktijk kan worden ingericht.
Indeling (nummers 52, 54, 56 en 58): via de ingang aan de voorzijde komt u in de uitgestrekte L-vormige hal. Aan deze hal grenzen alle andere kamers en ruimtes. Dichtbij de voordeur is de deur naar de slaapkamer (ca. 12 m2) aan de straatzijde. Tegenover de slaapkamer ligt de ingang naar de inpandige berging/garage. Loopt u verder de gang in richting de woonkamer dan bevinden zich links de toiletruimte en de deur naar de ruime en luxe badkamer. Tegenover de toiletruimte, aan het einde van de gang, bevinden zich de bijkeuken en de garderobe. De deur naar de living en gedeeltelijk open woonkeuken ligt aan het einde van de gang. De woonkamer met zicht op de tuin en het kanaal is ruim opgezet. In de grote woonkeuken waar een luxe hoekkeuken met inbouwapparatuur staat opgesteld, is eventueel plaats voor een kleine eethoek.
Indeling hoekwoningen (nummers 50 en 60): via de ingang aan de voorzijde komt u in de royale L-vormige hal die toegang biedt tot de woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, toiletruimte en trap naar boven. Wanneer u de voordeur binnenstapt heeft u direct toegang tot de aan de straatkant gelegen woonkeuken welke voorzien is van inbouwapparatuur. De zonnige woonkamer met tuindeur naar het terras heeft dankzij de lange wand tal van praktische inrichtingsmogelijkheden. De naastgelegen slaapkamer (ca.10,5 m2) met tuindeur en uitzicht op het kanaal staat in verbinding met de volledig ingerichte badkamer.
Via een vaste trap bereikt u de bovenverdieping (ca. 25 m2) die door de aanwezige aparte was- en doucheruimte meerdere gebruiksmogelijkheden heeft.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Dé ideale kans om meerdere huizen te bezichtigen op 1 dag!

Dé ideale kans om meerdere huizen te bezichtigen op 1 dag!

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Een nieuwe editie en een nieuwe look | Hoekstra Magazine

Een nieuwe editie en een nieuwe look | Hoekstra Magazine

Nieuwe editie Hoekstra Magazine is uit!