1. Home
  2. Complexen
  3. Leeuwarden – Braksan (type Madrid)

Braksan (type Madrid)

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 8 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 8 woningen

Braksan (type Madrid)

Moderne en ruime halfvrijstaande twee- onder één kap woningen met garage en diepe achtertuin. De woning ligt op korte loopafstand van het vaarwater.
Indeling: via de voordeur komt u in een ruime hal met toilet, meterkast, garderobe en de trap naar de eerste verdieping. Achter de trap is een flinke kast die vanuit de woonkamer toegankelijk is. De deur naar de woonkamer ligt in het midden van de woning, waardoor de living als de open keuken en eethoek gemakkelijk te bereiken zijn. De luxe hoekkeuken met ingebouwde kookapparatuur ligt aan de achterzijde van de woning. Een grote raampartij zorgt ervoor dat u vanuit uw eetkamerstoel kunt uitkijken over het terras en de diepe achtertuin. Toegang tot de tuin of terras heeft u via de aan de keuken grenzende bijkeuken. In deze extra ruimte kan uw wasmachine, droger en/of diepvriezer worden geplaatst.
Eerste verdieping: via een vaste trap komt u op de overloop waar de drie slaapkamers en de badkamer aan grenzen. De ouderslaapkamer, de kinderkamer of studeerkamer aan de straatzijde zijn comfortabel in te richten. Slaapkamer 3 en de badkamer liggen aan de achterzijde van de woning. De badkamer is ingericht met vaste wastafel, toilet, ligbad en een aparte douche.
Zolder: de open zolder is vanuit de overloop bereikbaar via een vaste trap. In deze ruimte staan de CV ketel, mechanische ventilatie en de zonneboiler opgesteld.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten

Exclusief verkoopevent Reidsichte Drachten

Nieuwbouwproject Reidsichte, 7 luxe villa’s aan één van de mooiste lanen in Drachten.

Lees meer over Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Levensloopbestendige huurappartementen Ubuntuplein opgeleverd!

Lees meer over Waterrijk wonen in Franeker. Het kan aan de Burrefeart.

Waterrijk wonen in Franeker. Het kan aan de Burrefeart.

Openhuis Ubuntuplein. Levensloopbestendige huurappartementen in Zutphen.