1. Home
  2. Complexen
  3. Gorredijk – Parkleane

Parkleane

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 17 woningen

Beschikbaarheid

Nog 0 van de 17 woningen

Parkleane

Wonen zonder zorgen in De Upsater betekent wonen in een comfortabel twee- of driekamerappartement in Gorredijk, één van de parels van de Friese Wouden. U heeft geen zorg voor het groot onderhoud van uw huis of tuin, er is voldoende parkeergelegenheid voor u en uw bezoek en u woont ‘buiten’ in een mooi gebied met ruimte en schitterende vergezichten.

De Upsater is een kleinschalig appartementengebouw omgeven door een klein parkwater en ligt in de nieuwe wijk Loevestein. De 17 comfortabele twee- en driekamerappartementen zijn licht en royaal opgezet met één of twee slaapkamers. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met luxe open keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, een badkamer met toilet, een extra bezoekerstoilet en een aparte berging voor wasmachine en wasdroger. Op de begane grond heeft u dan nog een berging en in de parkeergarage uw eigen parkeerplaats. De appartementen, die allen op de hoeken van het gebouw liggen, hebben mooie terrassen die gedeeltelijk zijn voorzien van helder glas, zo kunt u uit de wind zitten en toch aan twee kanten uitkijken over de wijde omgeving van het Friese landschap.

De appartementen in de Upsater zijn erop gericht dat u hier kunt blijven wonen, ook als u aangewezen bent op zorg. Zuid Oost Zorg biedt u een pakket service, dienstverlening en professionele zorg waarop u zich vrijblijvenk kunt abonneren. Zo kunt u bijvoorbeeld hulp in de huishouding krijgen, maar ook het gebruik van maaltijdservice of alarmering behoort tot de mogelijkheden. Als huurder heeft u de vrijheid om te kiezen wanneer en op welke diensten u zich abonneert. DIT IS MET RECHT WONEN ZONDER ZORGEN: GEEN ZORGEN VOOR NU, GEEN ZORGEN VOOR LATER.

Op de begane grond ligt appartement type A (nummer 2-A), waarvan er slechts één is. Het is een zeer ruim appartement met de grootste woonkamer van alle appartementen: bijna 60 m². Er zijn ook twee zeer grote slaapkamers, een aparte kleedkamer waarvan u een inloopkast zou kunnen maken. Het terras ligt op het zuiden en het oosten.

Op de begane grond en op de 1e, 2e en 3e verdieping ligt appartement type B (nummers 2 – 4 – 12 en 10) met een terras op het zuiden en het westen. Type B heeft twee mooie slaapkamers die naast elkaar liggen. Tegenover de grootste slaapkamer ligt de ruime badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche.

Appartement type C (nummers 6 – 14 en 22) ligt op de 1e, 2e en 3e verdieping met een terras op het zuiden en het oosten. In dit appartement heeft u twee riante slaapkamers die naast elkaar liggen. Ook hier heeft de badkamer een dubbele wastafel, toilet en douche.

Appartement type D (nummers 8 -16 – 24) ligt op de 1e, 2e en 3e verdieping met een terras op het noorden en het oosten. Type D is één van de vier tweekamerappartementen in De Upsater. Dit type heeft een extra grote woonkamer van circa 41 m² en een grote slaapkamer die vlakbij de badkamer ligt.

Appartement type E (nummers 10 – 18 en 26) ligt op de 1e, 2e en 3e verdieping met een terras op het noorden en het westen. In appartement E liggen de grote slaapkamers aan weerszijden van uw woonkamer. De grootste slaapkamer ligt tegenover de badkamer. Deze heeft een dubbele wastafel, toilet en douche.

Appartement type F (nummer 28) is één van de drie penthouses en heeft een groot terras op het zuiden en het westen. Hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht op het Friese landschap. De slaapkamers liggen aan weerszijden van de woonkamer. Eén van de twee slaapkamers ligt tegenover de badkamer.

Appartement type G (nummer 30) is ook één van de drie penthouses en heeft het grote terras op het zuiden en het oosten. Het is een tweekamerappartement met de grootste slaapkamer van alle appartementen, namelijk ca. 23 m². De badkamer is ook zeer groot en heeft zelfs een ligbad en natuurlijk ook een dubbele wastafel, toilet en douche.

Appartement type H (nummer 32) is het penthouse dat zich uitstrekt over de hele noordzijde van De Upsater en heeft twee grote terrassen: één op het westen, grenzend aan de woonkamer en één op het oosten, grenzend aan de grootste slaapkamer. De grootste slaapkamer heeft openslaande deuren naar het terras. De zeer ruime badkamer heeft een dubbele wastafel, toilet en douche en veel licht door het raam aan de terraskant.

De huur is exclusief 42,- servicekosten per maand.

1 van de fotos

Zo helpen wij u verder

Lees meer over Dé ideale kans om meerdere huizen te bezichtigen op 1 dag!

Dé ideale kans om meerdere huizen te bezichtigen op 1 dag!

Lees meer over In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

In 8 stappen naar een nieuwbouwhuis

Lees meer over Een nieuwe editie en een nieuwe look | Hoekstra Magazine

Een nieuwe editie en een nieuwe look | Hoekstra Magazine

Nieuwe editie Hoekstra Magazine is uit!