1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Sneek – Singel 46-48

Singel 46-48

8601 AK Sneek - € 425.000,- k.k.

Bekijk alle 21 foto's

€ 425.000,- k.k.

€ 425.000,- k.k.

Prachtig bedrijfs-/woonpand gelegen op een mooie locatie aan de Singel in Sneek. De Singel is een van de doorgaande wegen in de binnenstad van Sneek. Opvallend aan de Singel is de bebouwing. Aan de oostzijde is deze zeer weldadig en hoog, terwijl aan de westzijde pakhuizen of kleine woonhuizen te vinden zijn.

Sneek is een bruisende watersportstad, maar Sneek is meer! Naast watersport en het Sneekermeer heeft Sneek nog veel meer te bieden. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. Tel daarbij op de diverse (basis)scholen, de uitstekende ligging t.o.v. de Randstad (Amsterdam binnen 5 kwartier), bus en treinvoorzieningen en het ruime aanbod van bedrijven en ondernemers en je weet het direct; Sneek heeft het!

Ligging:
Gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied in Sneek en onderdeel uitmakend van het stadscentrum ter plaatse. De Singel kenmerkt zich door een diversiteit aan functies en vormt een verbinding tussen het noordelijke- en zuidelijke deel van de binnenstad.

Object:
Het betreft een goed onderhouden bedrijfs-/woonpand met een commerciële ruimte op de begane grond en een bovenwoning in 2 lagen op de verdiepingen. De begane grond is reeds jarenlang in gebruik als kantoor-servicepunt bij Ziektekostenverzekeraar De Friesland. De bovenwoning is thans niet in gebruik. Bij verkoop zal het object vrij van huur en gebruik geleverd worden.

Beschikbare vloeroppervlakte:
De bedrijfs-/commerciële ruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van circa 110 m².
De bovenwoning in twee lagen (inclusief zolderruimte) heeft een oppervlakte van circa 104 m² GBO en een terras van 15 m².

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is met eigen vervoer vanuit diverse richtingen goed bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed. Het trein- en busstation bevinden zich op loopafstand.

Parkeergelegenheid:
Is in voldoende mate mogelijk langs de doorgaande weg dan wel op de diverse parkeerplaatsen in- en aan de rand van het centrum. Het betreft in alle gevallen betaald parkeren dan wel voor vergunninghouders.

Vraagprijs:
€ 425.000,- kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 425.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1856
Bouwjaar toelichting

Indeling

Soort Object
kantoorruimte
Totale oppervlakte
110
Perceeloppervlakte
150 m2
Woonoppervlakte
104 m2
Oppervlakte kantoorruimte
110 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Is in voldoende mate mogelijk langs de doorgaande weg dan wel op de diverse parkeerplaatsen in- en aan de rand van het centrum. Het betreft in alle gevallen betaald parkeren dan wel voor vergunninghouders.

Overig

In units vanaf
Niet beschikbaar
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen
1
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Kaart

Buurt

Uw Bedrijfsmakelaar

Gees Adema

0582337337


Stuur een e-mail
Contact met de makelaar
Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland