1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Sneek – Peperstraat 3-3A-3E

Peperstraat 3-3A-3E

8601 CH Sneek - € 347.500,- k.k.

Bekijk alle 25 foto's

€ 347.500,- k.k.

€ 347.500,- k.k.

Verkoop van winkelpand met bovengelegen verdiepingen met mogelijkheden tot het realiseren van wooneenheden!

Middenin het bruisende centrum van Sneek, in de gezellige Peperstraat, bevindt zich dit woon-/winkelpand op een uitstekende locatie. Het pand bestaat in totaal uit drie bouwlagen.
De begane grond heeft een verkoopoppervlakte van ongeveer 130 m² en een netto gevelbreedte van ongeveer 5,5 meter. De eerste en tweede verdieping zijn toegankelijk via een eigen ingang aan de zijkant van het pand. Het gehele pand is toe aan grondige renovatie. Dankzij de aparte toegang tot de eerste en tweede verdieping is het pand zeer geschikt voor (gedeeltelijke) herontwikkeling tot woningen.

Locatie:
De Peperstraat verbindt de Marktstraat (waar onder andere horecagelegenheden te vinden zijn) met het levendige Schaapmarktplein. In de nabije omgeving bevinden zich veel landelijke retailformules waaronder Trekpleister, Jack & Jones, The Sting, Parfumerie Douglas en Kruidvat.

Ontwikkelingsmogelijkheden:
Het pand biedt diverse ontwikkelingsmogelijkheden. De gemeente Súdwest-Fryslân heeft een onherroepelijke omgevingsvergunning verleend voor de ontwikkeling en realisatie van vijf wooneenheden en een winkelruimte op de begane grond.
Op de begane grond bevindt zich momenteel een winkelruimte met aangrenzend een tuin. Via een eigen ingang aan de zijkant van het pand zijn de twee bovenverdiepingen te bereiken. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich momenteel lege ruimtes.
Er is een (ver)bouwplan beschikbaar voor het volledige pand, waarin wordt voorgesteld om een winkelruimte en vijf wooneenheden te realiseren. Dit plan omvat het bijbouwen van een gedeelte aan de achterzijde van het pand. Concreet houdt dit in dat de huidige winkelruimte wordt verkleind en dat er aan de achterzijde een appartement wordt toegevoegd. Op de eerste verdieping worden twee appartementen gecreëerd, waarbij ook aan de achterzijde een kleine uitbreiding plaatsvindt. Dezelfde aanpak wordt toegepast op de tweede verdieping, waar eveneens aan de achterzijde een gedeelte wordt bijgebouwd om twee appartementen te realiseren.
Er is een grondige renovatie nodig om dit beoogde resultaat te bereiken. Een asbestinventarisatie is reeds uitgevoerd.
Het genoemde bouwplan is niet inbegrepen in onderhavige koopaanbieding en wordt apart ter overname aangeboden.

Sneek:
Sneek is een bruisende watersportstad in Zuidwest Friesland en is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelaanbod en er zijn veel terrassen, cafés en restaurants.
De stad telt 33.855 inwoners en vervult een centrale functie voor de regio Zuidwesthoek en de gemeente Súdwest-Fryslân (90.000 inwoners). Sneek is onder andere bekend van de historische binnenstad met onder meer de Waterpoort en de Sneekweek. In de zomer komen er veel toeristen naar de stad met als hoogtepunt 225.000 bezoekers in de Sneekweek.

Bestemming:
Het object valt onder de beheersverordening ‘Binnenstad Sneek’ en heeft als bestemming ‘Gemengde doeleinden’. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Súdwest-Fryslân. Koper is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de eventueel benodigde vergunning(en) c.q. bestemming ten behoeve van het beoogde gebruik en/of herontwikkeling van het object.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat “as is, where is” verkocht.

Vraagprijs:
€ 347.500,- kosten koper.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 347.500,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
winkelruimte
Totale oppervlakte
314
Perceeloppervlakte
272 m2
Winkelruimte opp.
314 m2

Overig

In units vanaf
Niet beschikbaar
Aantal lagen
3

Kaart

Buurt

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland