1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Sneek – Leeuwarderkade 18
Bekijk alle 29 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Onder bod

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING – OOSTERKERK TE SNEEK

Verkoop bij inschrijving van de Oosterkerk met bijbehorende kosterswoning gelegen aan de Leeuwarderkade 18 en Jachthavenstraat 1a te Sneek. Het geheel is gelegen op een prachtige locatie direct bij het centrum, aan de rand van de Bomenbuurt en aan het vaarwater van de Zwette, op een perceel van 1.850 m² eigen grond. De kerk en de kosterswoning worden in één verkooptransactie verkocht.

De kerk en kosterswoning zijn gebouwd in 1954 en hebben geen monumentale status en hebben, mede ook vanwege de uitstekende ligging, goede (herontwikkelings)mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan wonen, werken, kantoor of een maatschappelijke invulling zoals zorg. De gemeente Súdwest-Fryslân heeft aangegeven hier positief tegenover te staan. Uiteraard dient hier in een later stadium definitief toestemming voor worden verkregen. Het geheel is gelegen in een woonwijk die ruim is opgezet met veelal (half)vrijstaande woningen en veel groen.

Globale indeling
Het geheel heeft een totale vloeroppervlakte van circa 873 m². Op de begane grond is een entree en een kerkzaal met circa 385 zitplaatsen aanwezig. Verder zijn er 4 zaalruimten van circa 85 m², 28 m², 24 m² en circa 40 m², een keuken, toiletten en diverse overige (berg)ruimten gesitueerd.
De kosterswoning is op de verdieping gelegen en is zowel van binnenuit het gebouw als buitenaf te bereiken.

Het complex heeft rondom een tuin en aan de noordzijde parkeerplaatsen en fietsenstalling op eigen terrein.

Bestemming
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Noordoosthoek – Normandiaplein’ en heeft als enkelbestemming ‘Maatschappelijk – Religie’. De kosterswoning komt planologisch niet voor. Voor meer informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Súdwest-Fryslân. Koper is zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de eventueel benodigde vergunning(en) c.q. bestemming ten behoeve van het beoogde gebruik en/of herontwikkeling van het object.

Bijzonderheden
– De verkoop geschied onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud van definitieve goedkeuring door de kerkenraad van de PGS (Protestantse Gemeente Sneek);
– In de dataroom is een lijst opgenomen met zaken welke door verkoper uit het gebouw worden meegenomen c.q. worden verwijderd;
– De aktepassering dient bij de projectnotaris (De Haan Advocaten en Notarissen te Leeuwarden) plaats te vinden;
– Het object wordt verkocht en geleverd ‘as is where is’, dat wil zeggen dat koper het object aanvaardt in de toestand waarin het zich op het moment van leveren bevindt, met alle bekende en onbekende, zichtbare en niet-zichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen en het feit dat verkoper ten aanzien van het object geen enkele garantie kan geven met uitzondering van de levering vrij van huur en gebruik.

Verkoopproces
Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. De volledige verkoopdocumentatie is opgenomen in een digitale dataroom. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Kijkdagen
Het bezichtigen van het object is uitsluitend mogelijk op afspraak tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op woensdag 2 maart 2022 tussen 12:00 uur en 16:00 uur en op maandag 7 maart 2022 tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058 – 233 73 37.

Sluitingsdatum inschrijving
Woensdag 13 april 2022 uiterlijk om 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke indicatieve bieding op het object bij De Haan Advocaten en Notarissen, Tesselschadestraat 10 (8913 HB) te Leeuwarden. Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1.954
Bouwjaar toelichting

Indeling

Soort Object
maatschappelijkvastgoed
Perceeloppervlakte
1.850 m2
Woonoppervlakte
110 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Het gebouw beschikt over een aantal parkeerplaatsen en een fietsenstalling op eigen terrein.

Overig

Locatie
in woonwijk
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Kaart

Buurt

Uw Jurist/vastgoedadviseur

Gees Adema

0582337337


Stuur een e-mail
Contact met de makelaar

Misschien vind je deze objecten ook interessant

Rienck Bockemakade 7

N.O.T.K.

Sneek

Verkoop bij inschrijving van de Zuiderkerk met bijbehorende kosterswoning

Leeuwarderkade 18

N.O.T.K.

Sneek

Verkoop bij inschrijving van de Oosterkerk met bijbehorende kosterswoning

Rienck Bockemakade 7

N.O.T.K.

Sneek

Verkoop bij inschrijving van de Zuiderkerk met bijbehorende kosterswoning

Bekijk de detail pagina van Sneek – Rienck Bockemakade 7

Rienck Bockemakade 7

N.O.T.K.

Sneek

Verkoop bij inschrijving van de Zuiderkerk met bijbehorende kosterswoning

Bekijk de detail pagina van Sneek – Leeuwarderkade 18

Leeuwarderkade 18

N.O.T.K.

Sneek

Verkoop bij inschrijving van de Oosterkerk met bijbehorende kosterswoning

Bekijk de detail pagina van Sneek – Rienck Bockemakade 7

Rienck Bockemakade 7

N.O.T.K.

Sneek

Verkoop bij inschrijving van de Zuiderkerk met bijbehorende kosterswoning

Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland