1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Leeuwarden – Pieter Sipmawei 6-290

Pieter Sipmawei 6-290

8915 EA Leeuwarden - N.O.T.K.

Bekijk alle 43 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Onder bod

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Pieter Sipmawei 6 t/m 290 te Leeuwarden

In opdracht van Woningcorporatie Habion zijn wij gestart met de verkoop bij inschrijving van het wooncomplex “Swettehiem”, gelegen aan de Pieter Sipmawei te Leeuwarden. Swettehiem bestaat uit 129 appartementen (sociale huursector) met bergingen en algemene ruimtes alsmede een Kleinschalig Wonen locatie. Deze Kleinschalig Wonen locatie beschikt in totaal over 30 plaatsen en is in zijn geheel verhuurd aan de zorgaanbieder “KwadrantGroep”. Het geheel wordt in één verkooptransactie verkocht.

Omschrijving verkochte
Het appartementencomplex bestaat uit 7 woonlagen en is voorzien van 2 liften. In totaal zijn er 129 appartementen aanwezig. Qua indeling zijn er vijf verschillende type appartementen in het gebouw:
• Type A (circa 58 m² – 102 stuks): woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer en balkon.
• Type B (circa 51 m² – 10 stuks): woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en badkamer.
• Type C (circa 48 m² – 4 stuks): woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en badkamer.
• Type D (circa 46 m² – 11 stuks): woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer en balkon.
• Type E (circa 60 m² – 2 stuks): woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

De appartementen hebben allemaal een eigen berging op de begane grond. Er zijn een aantal appartementen die geen balkon hebben.

In de recreatieruimtes worden diverse activiteiten georganiseerd. Er zijn onder andere een kapper en een sportschool gehuisvest. Daarnaast runt de Stichting Bewoners Swettehiem Westeinde een kringloopwinkel en een bibliotheek in het gebouw.

De Kleinschalig Wonen locatie Swettehiem beschikt in totaal over 30 plaatsen en is in zijn geheel, tot 1 januari 2027, verhuurd aan de zorgaanbieder Stichting KwadrantGroep.

Locatie en bereikbaarheid
Het wooncomplex Swettehiem is gelegen in de woonwijk Westeinde. Deze wijk is in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw ontwikkeld. Het complex ligt naast het wijkwinkelcentrum met onder andere twee supermarkten een kapsalon en enkele eetgelegenheden. Verder zijn in de wijk diverse voorzieningen aanwezig zoals een tandarts, huisarts, fysiotherapeut, apotheek, kinderopvang en scholen.

Swettehiem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de snelweg A31 zijn steden als Franeker en Harlingen alsmede de Afsluitdijk prima te bereiken.

Voorzieningen appartementencomplex
Het appartementencomplex is o.a. voorzien van 2 liften. De appartementen worden verwarmd door middel van blokverwarming en zijn voorzien van mechanische ventilatie, rookmelder en kabelaansluiting.

Bestemming
Het complex valt onder het bestemmingsplan ‘Leeuwarden – Tussen Harlingerstraatweg en Meester P.J. Troelstraweg’ en heeft als bestemming ‘Wonen – Wooncentrum’.

Huurgegevens
Het huuroverzicht en alle overige relevante informatie met betrekking tot de verhuur zijn in de dataroom opgenomen.

Bijzonderheden
– De verkoop geschied onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud definitieve toestemming van de Raad van Commissarissen van opdrachtgever, definitieve toestemming van de Autoriteit Woningcorporaties en definitieve toestemming van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw;
– Er geldt voor het complex, met uitzondering van het Kleinschalig Wonen gedeelte, een exploitatieverplichting van 7 jaar. Dit wordt middels een kettingbeding vastgelegd in de akte van levering;
– Bij de verkoop van corporatiebezit zijn o.m. de regels van het Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting (BTIV) van toepassing;
– De aktepassering dient plaats te vinden bij notariskantoor DeHaan Advocaten en Notarissen te Leeuwarden;
– Het complex wordt verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de huidige staat zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot de bouwtechnische, juridische, financiële, commerciële en milieukundige aspecten van het complex en met alle aan het complex verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of niet-zichtbare gebreken.

Verkoopproces
Op de voorgenomen verkoop zijn onder meer de disclaimer en verkoopprocedure van toepassing, zoals opgesteld door de projectnotaris. Deze stukken zijn samen met de volledige verkoopdocumentatie opgenomen in een digitale dataroom. Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verleend na ondertekening van een deelname- en geheimhoudingsverklaring en na goedkeuring door de opdrachtgever.

Kijkdagen
Het bezichtigen van het complex is uitsluitend mogelijk op afspraak tijdens de kijkdagen. Deze vinden plaats op dinsdag 13 september 2022 tussen 10:00 uur en 16:00 uur en op woensdag 21 september 2022 tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Indien u hieraan wilt deelnemen dient u hiervoor een afspraak te maken bij Hoekstra Bedrijfsmakelaars, tel. 058 – 233 73 37.

Sluitingsdatum inschrijving
Vrijdag 18 november 2022 uiterlijk om 17:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op het complex bij DeHaan Advocaten en Notarissen, Tesselschadestraat 10 (8913 HB) te Leeuwarden. Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1.973
Bouwjaar toelichting
Informatie afkomstig van BAG-viewer.

Indeling

Soort Object
belegging
Perceeloppervlakte
12.110 m2
Woonoppervlakte
7.250 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Overig

Locatie
in woonwijk
Onderhoud binnen
matig tot redelijk
Onderhoud buiten
matig tot redelijk

Kaart

Buurt

Uw Directie, Jurist/vastgoedadviseur

Gees Adema

0582337337


Stuur een e-mail
Contact met de makelaar

Misschien vind je dit object ook interessant

Slauerhoffweg 13-19

N.O.T.K. / € 85,- per m2/ per jaar

Leeuwarden

Circa 1.905 m2 kantoorruimte te huur in het 3-laagse kantoorgebouw gelegen langs de Celsiusweg op ‘BusinessPark Slauerhoff’.

Bekijk de detail pagina van Leeuwarden – Slauerhoffweg 13-19

Slauerhoffweg 13-19

N.O.T.K. / € 85,- per m2/ per jaar

Leeuwarden

Circa 1.905 m2 kantoorruimte te huur in het 3-laagse kantoorgebouw gelegen langs de Celsiusweg op ‘BusinessPark Slauerhoff’.

Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland