1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Koudum – Tjalke van der Walstraat 44B

Tjalke van der Walstraat 44B

8723 CA Koudum - € 45,- per m2/ per jaar

€ 45,- per m2/ per jaar

Bekijk alle 15 foto's

€ 45,- per m2/ per jaar

€ 45,- per m2/ per jaar

Dit representatieve bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘De Poel’ aan de rand van Koudum. Hiervan wordt bedrijfshal 44 B aangeboden voor de verhuur. Het pand is onlangs opgeleverd en beschikt op de begane grond over een oppervlakte van circa 800 m² en een entresol van circa 250 m². De bedrijfshal is zowel aan de voor- als achterzijde via een circa 5 meter hoge overheaddeur alsmede een aparte loopdeur toegankelijk.

Locatie
Bedrijventerrein “De Poel” is gelegen ten zuiden van het dorp Koudum. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd , veelal met een industriële achtergrond. Het dorp heeft een inwonersaantal van circa 2.700 mensen en is centraal gelegen in de Zuid-Westhoek van Friesland, midden tussen natuurgebieden, de Friese Meren, het IJsselmeer en het
bosrijke Gaasterland. Koudum kent een goed voorzieningen niveau, gericht op de dagelijkse levensbehoefte. Er is een ruim winkelaanbod en een aantal horecagelegenheden. Accommodaties zijn er in de vorm van campings, jachthavens, hotels, pensions en recreatiewoningen. Via de A-7 of de A-50 is Koudum probleemloos en snel bereikbaar vanuit alle delen van het land.

Indeling
De totale vloeroppervlakte van de bedrijfshal bedraagt circa 1.050 m², waarvan circa 800 m² op de begane grond en circa 250 m² op de verdieping in de vorm van een entresol. Op de begane grond is reeds een indeling gemaakt waarbij het voorste deel (voorzien van een bovenloopkraan) een oppervlakte heeft van circa 500 m² en het achterste deel een oppervlakte van circa 300 m². Dit achterste deel is tot voor kort in gebruik geweest als spuithal en is eventueel separaat in gebruik te nemen.

In de bedrijfshal zijn tevens een kantine, toiletgroep en een kleedruimte aanwezig. Deze zijn in gezamenlijk gebruik met de huurders/gebruikers van hal 44 A. NB: De in de presentatie opgenomen binnenfoto’s zijn van hal 44 A aangezien het niet mogelijk was om te fotograferen in hal 44 B. Qua oppervlakte is deze echter representatief voor de te verhuren ruimte.

Constructie
Het betreft een staalconstructie met onderheide betonvloer, geïsoleerd dak- en gevelbeplating, elektrische overheaddeuren (voor- en achterzijde) en loopdeur.

Parkeergelegenheid
Zowel aan de voor- als achterzijde zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming
Enkelbestemming ‘Bedrijventerrein – 2’ (bedrijf tot en met categorie 3.2), vastgesteld op 12-11-2018. Bij voorgenomen gebruik van de ruimte, dient huurder het gebruik vooraf te toetsen bij de gemeente Súdwest Fryslân.

Huurprijs
€ 45,- per m2 / per jaar exclusief BTW voor ruimte begane grond
€ 25,- per m2 / per jaar exclusief BTW voor ruimte entresol

Servicekosten
In nader overleg vast te stellen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar (afwijkende perioden in overleg bespreekbaar).

Zekerheidstelling
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100.

Aanvaarding
In overleg.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 45,- per m2/ per jaar
Aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2.008
Bouwjaar toelichting

Indeling

Soort Object
bedrijfsruimte
Totale oppervlakte
1.050
Perceeloppervlakte
1.730 m2
Vrije hoogte
600
Bedrijfsruimte opp.
1.050 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Overig

In units vanaf
300 m2
Locatie
bedrijventerrein
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Kaart

Buurt

Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland