1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Heerenveen – Naardermeerstraat 3A e.v.

Naardermeerstraat 3A e.v.

8443 BR Heerenveen - N.O.T.K.

Bekijk alle 13 foto's

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Verkoop bij inschrijving van 126 garageboxen in Heerenveen. Op het moment van start verkoop zijn alle garageboxen in verhuurde staat. Koper dient zich er van bewust te zijn dat op het moment van eigendomsoverdracht de huursituatie gewijzigd kan zijn.

De huuropbrengst van de 126 garageboxen tezamen bedraagt € 5.432,13 exclusief BTW per maand, in totaal derhalve € 65.185,56 exclusief BTW per jaar (peildatum 1 januari 2023).

Deelportefeuilles
De 126 garageboxen zijn onderverdeeld in 4 deelportefeuilles. Er kan geboden worden op iedere afzonderlijke deelportefeuille, op meerdere deelportefeuilles en op alle deelportefeuilles.

Deelportefeuille 1 (totaal 32 boxen)
– Anjelierstraat 1 A t/m 1 X (adressen kadastraal bekend als Cliviastraat 1 A t/m 1 X) (24 boxen)
– Naardermeerstraat 3 A t/m 3 H (8 boxen)

Deelportefeuille 2 (totaal 31 boxen)
– Alma Tademaweg 70 A t/m 70 G (7 boxen)
– Oude Molenweg 7 A en 7 D t/m 7 J (8 boxen)
– Scholeksterstraat 58 H (1 box)
– Scholeksterstraat 40 A t/m 40 D, 40 F t/m 40 I, 40 K, 40 L, 40 N t/m 40 P, 40 U en 40 V (15 boxen)

Deelportefeuille 3 (totaal 33 boxen)
– Kievitstraat 49 A t/m 49 J (10 boxen)
– Lepelaarstraat 65 E (1 box)
– Lepelaarstraat 83 C, 83 D en 83 F t/m 83 L (9 boxen)
– Naardermeerstraat 19 A t/m 19 H (8 boxen)
– Tjerk Bottemastraat 1 A t/m 1 E (5 boxen)

Deelportefeuille 4 (totaal 30 boxen)
– Voornestraat 7 A t/m 7 G (7 boxen)
– Wulpstraat 2 A t/m 2 K (11 boxen)
– Wulpstraat 50 A t/m 50 L (12 boxen)

Bouwjaar
De bouwjaren van de garageboxen variëren van 1950 t/m 2009.

BTW
De verhuur van garageboxen die naar aard en inrichting bestemd zijn voor het stallen/parkeren van auto’s (voertuigen) is altijd met BTW belast.

Bijzonderheden
– De verkoop van de garageboxen geschiedt onder voorbehoud gunning opdrachtgever en onder voorbehoud definitieve goedkeuring van de raad van bestuur van opdrachtgever.
– Het is koper niet toegestaan één of meerdere garageboxen binnen een termijn van 12 maanden na eigendomsoverdracht weer door te verkopen. Dit wordt vastgelegd in de akte van levering.
– Het is koper niet toegestaan om binnen een termijn van 12 maanden na eigendomsoverdracht de huurovereenkomst(en) van één of meerdere garageboxen te beëindigen. Koper mag gedurende een termijn van 12 maanden na eigendomsoverdracht de huurprijs van de garageboxen uitsluitend indexeren conform hetgeen bepaald in de vigerende huurovereenkomst(en). Dit wordt vastgelegd in de akte van levering.
– De garageboxen worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de huidige staat zonder garanties van enige soort waaronder die met betrekking tot de bouwtechnische, juridische, financiële, commerciële en milieukundige aspecten van de garageboxen en met alle aan de garageboxen verbonden rechten en verplichtingen alsmede eventuele zichtbare of niet-zichtbare gebreken.
– De garageboxen zijn gelegen op eigen grond. Let op: in verband met de hoeveelheid kadastrale percelen, zijn niet alle kadastrale gegevens bij deze aanmelding vermeld.

Verkoopproces
Wilt u deelnemen aan het verkoopproces? Neemt u dan contact op met Hoekstra Bedrijfsmakelaars te Leeuwarden voor het verkrijgen van de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier.

Sluitingsdatum inschrijving
Dinsdag 28 maart 2023 uiterlijk om 12:00 uur is het laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van een schriftelijke bieding op de garageboxen bij Groenewegen Notarissen, kantoorhoudende te Heerenveen, K.R. Poststraat 91 (8441 EN). Biedingen die na deze datum worden ingediend of niet aan de voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
N.O.T.K.
Aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
belegging
Perceeloppervlakte
156 m2

Overig

Locatie
in woonwijk
Onderhoud binnen
redelijk tot goed
Onderhoud buiten
redelijk tot goed

Kaart

Buurt

Uw Directie, Jurist/vastgoedadviseur

Gees Adema

0582337337


Stuur een e-mail
Contact met de makelaar
Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland