1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Grou – Parkstraat 1

Parkstraat 1

9001 AS Grou - € 645.000,- k.k.

Bekijk alle 25 foto's

€ 645.000,- k.k.

€ 645.000,- k.k.

Fraai beleggingspand met restaurant (vrij van huur) en 2 appartementen (in verhuurde staat) in Grou!

Op een prachtige locatie in het hart van Grou staat dit karakteristieke pand te koop. Het pand is opgedeeld in een restaurant op de begane grond en twee verhuurde appartementen op de eerste verdieping.

De begane grond wordt momenteel gebruikt als pannenkoekenrestaurant, maar bij verkoop wordt deze ruimte vrij van gebruik opgeleverd, terwijl de appartementen op de verdieping in verhuurde staat worden verkocht. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het pand om te vormen tot een volledige woonfunctie met één of meerdere wooneenheden.

Ligging:
Grou staat bekend om zijn watersport en recreatiemogelijkheden, en de centrale ligging in midden Friesland maakt het een uitstekende uitvalsbasis voor diverse bedrijven. De actieve rol van de Businessclub Grou heeft bijgedragen aan positieve ontwikkelingen in de dorpskernen en de watersportgerelateerde industriële gebieden. Daarnaast bevindt Grou zich centraal in de provincie en beschikt het over een treinstation op slechts 10-15 minuten loopafstand van het pand. Bovendien is het pand gunstig gelegen nabij de rijksweg A-32 richting Heerenveen en Zwolle.

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale vloeroppervlakte van circa 323 m² BVO, verdeeld over de begane grond circa 170 m² en de 1e verdieping verdeeld over twee appartementen van circa 73 m² en circa 80 m².

Bestemming:
Dit object is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Grou Kom – Beschermd Dorpsgezicht’ en bevindt zich in het ‘Centrumgebied’. De gronden die zijn aangewezen als centrumgebied hebben diverse bestemmingen, waaronder de mogelijkheid voor het vestigen van een hotel- of restaurantbedrijf, pension, cafetaria, café en discotheek.”

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 645.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
belegging
Totale oppervlakte
170
Perceeloppervlakte
275 m2
Winkelruimte opp.
170 m2

Overig

In units vanaf
170 m2
Aantal lagen
1

Kaart

Buurt

Misschien vind je deze objecten ook interessant

Dobbe 5A

€ 350.000,- v.o.n.

Grou

Dobbe 5

€ 460.000,- v.o.n.

Grou

Bekijk de detail pagina van Grou – Dobbe 5A

Dobbe 5A

€ 350.000,- v.o.n.

Grou

Bekijk de detail pagina van Grou – Dobbe 5

Dobbe 5

€ 460.000,- v.o.n.

Grou

Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland