1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Eelde – Burg. J.G. Legroweg 45c

Burg. J.G. Legroweg 45c

9761 TA Eelde - € 100,- per m2/ per jaar

€ 100,- per m2/ per jaar

Bekijk alle 30 foto's

€ 100,- per m2/ per jaar

€ 100,- per m2/ per jaar

Welkom bij de voormalige Rijks Luchtvaartschool RLS1957, nu bekend als een veelzijdig zakelijk centrum op een mooie locatie bij Groningen Airport Eelde (GAE).

Gelegen aan de Burg. J.G. Legroweg, biedt deze locatie niet alleen gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen en het openbaar vervoer, maar ook tot GAE. Dit maakt het de goede keuze voor bedrijven die internationaal actief zijn of voor bedrijven die de voorkeur geven aan een rustige en inspirerende omgeving.

Uitgangspunten voor verhuur:
Huurperiode vanaf 12 maanden
Optieperiode In nader overleg
Waarborgsom Ter grootte van twee maanden huur
BTW Ja.
BTW vrij BTW vrije verhuur is mogelijk binnen het complex
Model huurovereenkomst ROZ model kantoorruimte

ONTZORGT HUREN
Huren bij RLS1957 betekent huren inclusief koffie, thee en gebruik van gezamenlijke kantines. Verhuurder regelt verder de glasbewassing, schoonmaak algemene ruimte en uiteraard verwarming, verlichting en levering van elektra en snel internet.

Ontzorgd huren waardoor de huurders zich volledig kunnen richten op het eigen bedrijf in een uniek en duurzaam monumentaal complex op een bijzondere locatie. Goede faciliteiten, voldoende parkeergelegenheid en een gunstige ligging vlakbij de A28 maken het een mooie plek om te werken en klanten te ontvangen. Dat is RLS1957!

GEBOUW A
Centrale entree met ruime hal en trappenhuis. Direct aan de rechterzijde van de entree bevindt zich een toiletgroep met voorportaal en de kantine met inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur. Op de begane grond bevinden zich negen kantoren van verschillende afmetingen. De verdieping is bereikbaar via een royale en ‘luie’ trap. Hier bevinden zich 13 kantoren van eveneens wisselende afmeting.

Beschikbaar in GEBOUW A – VVO
Unit A07 – 32,00 m2 – huur € 375,00 p/mnd – servicekosten – € 150,00 p/mnd
Unit A16 – 54,00 m2 – huur € 633,00 p/mnd – servicekosten – € 253,00 p/mnd
Unit A17 – 54,00 m2 – huur € 633,00 p/mnd – servicekosten – € 253,00 p/mnd

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijventerrein Luchthaven, vastgesteld op26 september 2017

Bestemming
– Kantoor en handelsfuncties
– Horecabedrijf, categorie 1
– Congres- en vergaderfaciliteiten
– Bedrijven categorie 1 en 2
– Atelier en galerie
– Dienstverlenend bedrijf
– Productie gebonden detailhandel

GESCHIEDENIS RLS1957
De Rijks Luchtvaartschool (RLS1957) in Eelde was een opleidingscentrum voor piloten voor de burgerluchtvaart, dat in 1957 werd geopend door Prins Bernard. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw en enkele bijgebouwen die rond een vijver zijn gegroepeerd. Het is ontworpen door architect P.J.J.M. Cuypers jr. in samenwerking met F.P. Glastra van Loon en kunstenaar Bart van der Leck, die lid was van kunstgroep De Stijl. Het complex is een provinciaal monument vanwege de cultuurhistorische en architectuurhistorische waarde . In 1991 nam de KLM het schoolgebouw over, maar in 2016 kocht de provincie Drenthe het complex om het te renoveren en te verduurzamen. Sindsdien is het in gebruik als een bedrijfsverzamelgebouw en evenementen locatie voor start-ups en groeiende bedrijven . De RLS1957 is een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis en een helder/functioneel ontwerp.

INLICHTINGEN
Bezichtigingen en aanvullende informatie via Hoekstra Bedrijfsmakelaars, telefoonnummer 058-2337337.

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan ‘Hoekstra Bedrijfsmakelaars’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 100,- per m2/ per jaar
Aanvaarding
in overleg
BTW belast
Ja
Servicekosten
€ 40,- per m2/ per jaar

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw

Indeling

Soort Object
kantoorruimte
Totale oppervlakte
975
Perceeloppervlakte
0 m2
Kantoorruimte opp.
975 m2

Overig

In units vanaf
25 m2
Aantal lagen
2

Kaart

Plattegronden

Buurt

Lees meer over Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland

Hoekstra Bedrijfsmakelaars | Dé bedrijfsmakelaar van Friesland