1. Home
  2. Bedrijfspanden
  3. Bolsward – Witherenstraat 20

Witherenstraat 20

8701 JJ Bolsward - € 475.000,- k.k.

Bekijk alle 57 foto's

€ 475.000,- k.k.

€ 475.000,- k.k.

Een pand met mogelijkheden!
Wonen of een combinatie van wonen en werken, voor eigen bewoning (gebruik) of misschien (deels) verhuren; alles is mogelijk aan de Witherenstraat 20 (22) in Bolsward. Tevens zijn er goede mogelijkheden voor het realiseren van meerdere appartementen voor verhuur en belegging.

Geïnteresseerd geworden? En wil je de mogelijkheden ontdekken? Plan dan snel je bezichtiging.

Momenteel zijn de twee panden in gebruik als bovenwoning (170m2 woonoppervlak) en fietsenwinkel met PREMIUM Dealerschappen van de merken Batavus en Sparta en Dealerschap van het merk Giant.
Een instapklare fietsenwinkel met o.a. complete winkel voorraad en gereserveerde backorder fietsen voor 2022, winkel met beneden en bovenverdieping in totaal van 269 m2, vloerverwarming, led-verlichting, modern interieur etc.

Het woon-/ winkelpand is gelegen op een mooie locatie aan de rand van het (winkel)stadscentrum van Bolsward. Het pand verkeert in goede staat van onderhoud en is door de ruime lay-out (totaal circa 553 m² vloeroppervlakte) en ligging geschikt voor diverse doeleinden. Ook als beleggingsobject kan het pand worden overgenomen van de huidige eigenaar. Zowel de winkel als bovenwoning zijn vrij van huur en gebruik te aanvaarden.

Het winkelgedeelte is gelegen op de begane grond en deels op de verdieping en heeft een winkel pui-breedte van maar liefst 11 meter.
Het winkelpand heeft een winkeloppervlakte op de begane grond van ca. 178 m² (op de verdieping nog eens ruim 90m²). Naast de showroom is er een kantoor, toiletruimte, werkplaats en veel opberg-/stallingsruimte.

De voorgevel heeft een karakteristieke uitstraling en valt onder beschermd Stads- en Dorpsgezicht. Het geheel is gelegen op een perceel van 278 m² eigen grond.

De bovenwoning bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. De bovenwoning beschikt over een woonkamer met open keukenopstelling, 4 slaapkamers verdeeld over de 1e en 2e verdieping, een badkamer, toiletruimte, berging, bijkeuken en een ruim dakterras van ca. 47 m². Uitbreiden van slaapkamers is goed mogelijk.

Overige informatie:
– CV d.m.v. Nefit Combiketel (bouwjaar 2000),
– Aanvaarding: in overleg, leeg en ontruimd,
– Overname fietsen winkel is ook mogelijk,
– Energielabel voor de woning is C en voor de commerciële ruimte A+.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Prijs
€ 475.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2.000
Bouwjaar toelichting

Indeling

Soort Object
winkelruimte
Totale oppervlakte
269
Perceeloppervlakte
278 m2
Woonoppervlakte
170 m2
Winkelruimte opp.
269 m2

Overig

In units vanaf
Niet beschikbaar
Locatie
winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen
3
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend

Kaart

Plattegronden

Buurt

Lees meer over Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland

Makelaardij Hoekstra: dé bedrijfsmakelaars van Friesland